Binecuvântare arhiepiscopală pentru studenții ASCOR

Binecuvântare arhiepiscopală pentru studenții ASCOR
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

O delegație formată din 50 de membri ai Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) - filiala Galați a fost primită duminică, 3 aprilie, la Reşedința Arhiepiscopală de către Înalt Prea Sfințitul Părinte Casian.

”Ne-am bucurat mult ascultând frumosul şi încurajatorul cuvânt de folos pe care ni l-a adresat ÎPS Casian, care a apreciat activitățile pe care le desfăşurăm cu mult entuziasm, felicitându-ne pe fiecare în parte pentru implicarea în ASCOR Galați, dar şi în viața bisericii”, se arată într-un comunicat ASCOR.

Cu ocazia acestei întâlniri, arhiepiscopul Dunării de Jos, ÎPS Casian, a binecuvântat proiectele pe care studenții ASCOR le au în vedere.

Printre altele, studenții ASCOR și-au propus să organizeze mai multe vizite misionare în parohiile din mediul rural, să continue ajutorul pe care îl dau mamelor și copiilor refugiați din Ucraina, cazați în Campusul Universitar Galați, dar să se implice și în activitățile pe care Arhiepiscopia Dunării de Jos le va organiza cu prilejul marii sărbători a Învierii Domnului.

Nu în ultimul rând, studenții ASCOR și-au propus să organizeze Consiliul Național al asociației, la Galați, în perioada 13-15 mai. Pe agendă se mai află și organizarea unui schimb de experiență, în perioada 3 -11 august, între studenții ASCOR din Galați și studenții germani de la Tubingen.

Citit 1028 ori Ultima modificare Marți, 05 Aprilie 2022 20:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.