Un apartament a luat foc din cauza unui scurtcircuit

Un apartament a luat foc din cauza unui scurtcircuit
Foto: captură video ISU Galați
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Panică într-un bloc din centrul orașului după ce un apartament de la etajul al patrulea a luat foc, în miezul zilei de joi, 21 aprilie. Flăcările și o mare cantitate de fum care ieșeau din locuința aflată într-un bloc de pe strada Prelungirea Traian au mobilizat la fața locului mai multe echipaje de pompieri, care au ajuns cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autoscară, echipajul de descarcerare și două ambulanțe SMURD. Militarii au fost nevoiți să îi evacueze pe proprietarii apartamentului, un bătrân și pe soția lui. Aceeași soartă a avut-o și o vecină.
 
”Din apartament au fost evacuate două persoane, un bărbat de 91 de ani, inconștient, cu respirație, și o femeie de 90 de ani, conștientă. Ulterior, o altă femeie de aproximativ 90 de ani, conștientă, care locuia în apartamentul de vizavi, a fost evacuată de pompieri. Cele trei persoane au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital”, au precizat reprezentanții ISU Galați.
 
Incendiul, care s-a manifestat într-o debara și pe holul apartamentului, a fost lichidat repede, nefiind necesară evacuarea locatarilor din întregul imobil. Cauza probabilă a fost stabilită drept un scurtcircuit electric.

Media

Citit 2730 ori Ultima modificare Duminică, 24 Aprilie 2022 14:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.