Cabluri, fire şi reţele

Cabluri, fire şi reţele
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un păianjen isteric şi habotnic pare să-şi fi făcut de cap deasupra Galaţiului şi a ţesut o întreagă plasă de cabluri, fire şi reţele negre. Lor li se adaugă instalaţiile ornamentale de iluminat din perioada sărbătorilor de iarnă, pe care autorităţile nu se mai agită să le dea jos.

Chioşcurile, garajele şi celelalte construcţii provizorii de pe domeniul public sunt şi ele racordate la curent electric, în jurul lor legănându-se în vânt alte şi alte cabluri. Rezultatul vizual este departe de a fi unul elegant şi civilizat.

Acest fapt a fost sesizat şi în cadrul dezbaterii Planului Urbanistic General, de către consilierul judeţean Alexandru Teodorescu: „Dacă aţi ridicat vreodată ochii pe cerul Galaţiului, sper că aţi observat că sunt tone de cabluri agăţate de stâlpi, de nu se mai vede cerul de ele, şi nu acesta este modul în care trebuie să apară la nivelul unui municipiu cum e Galaţiul partea de telecomunicaţii”.

Din păcate, arhitecţii de la Universitatea „Ion Mincu” nu au avut un răspuns pregătit, dar sperăm că PUG-ul are o rezolvare şi pentru această problemă.

Citit 1277 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.