Donează comori pentru „Vânătorii de povești” din satul Frumușița!

Donează comori pentru „Vânătorii de povești” din satul Frumușița!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

"Dacă ai în biblioteca personală o carte în stare bună și crezi că ar bucura un alt copil, atunci te invităm să începi luna decembrie dăruind o carte pentru Clubul de lectură din satul Frumușița!", este mesajul echipei Centrului PsiLand, care a dat startul campaniei "Donează comori pline cu Povești".

Cărțile donate vor ajunge la "Vânătorii de povești", club unde copiii pasionați de lectură și de aventurile nesfârșite din lumea poveștilor se întâlnesc în mod regulat pentru a citi și discuta despre personajele și întâmplările din ultimele cărți descoperite de ei.

"Pentru că pasiunile frumoase merită răsplătite, echipa Centrului PsiLand dă startul campaniei «Donează comori pline cu Povești» alături de superadolescenții voluntari din programele de dezvoltare personală. Prin această acțiune ne propunem să strângem cât mai multe cărţi și să le dăruim copiilor de la clubul de lectură pentru a le menține vie plăcerea cititului. Donarea unei cărți înseamnă acces la Educație! Împreună vrem să încurajăm copiii să rămână pe tărâmurile fantastice ale poveștilor, în locurile unde pot contribui enorm la dezvoltarea imaginației, creativității, limbajului, gândirii critice și, desigur, culturii generale. Cărțile donate trebuie să fie adecvate ciclului gimnazial (pentru copii de 10-15 ani) și pot fi din domeniul beletristicii, science fiction, dezvoltare personală, istorie, științe, artă etc", transmit organizatorii acestei minunate campanii.

Campania se derulează în perioada 2-16 decembrie 2022, iar locul unde poți lăsa o carte este la sediul PsiLand de pe strada Domnească nr. 7, bloc P5. Informații suplimentare puteți obține la telefon 0787.394.997 și pe Facebook.

 

Citit 980 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Decembrie 2022 14:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.