Activităţi de Ziua Internațională Anticorupție

Activităţi de Ziua Internațională Anticorupție
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Ziua Internațională Anticorupție a fost sărbătorită, în decembrie 2022, de Direcția Generală Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Galați, printr-o serie de activități de educație pentru promovarea integrității, menite să crească gradul de informare a cât mai multor categorii de persoane cu privire la atitudinea ce trebuie adoptată în relația cu personalul Ministerului Afacerilor Interne, reacția la corupție, modurile de sesizare, creșterea simțului civic și fundamentarea unui comportament integru.

La activități, desfășurate sub sloganul "Ziua Internațională Anticorupție - integritate, valoare și câștig pentru toate generațiile", au participat circa 150 de persoane - angajați ai Bibliotecii Județene "V.A. Urechia", membri ai Clubului pentru seniori "Buni-Cool", elevi ai claselor a XI-a și a XII-a de la mai multe licee din municipiul Galați și studenți ai Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității "Dunărea de Jos" din Galați.

Tuturor participanților le-au fost oferite flyere cu informații referitoare la competența Direcției Generale Anticorupție (DGA) și modul prin care cetățenii pot sesiza faptele de corupție săvârșite de personalul Ministerului Afacerilor Interne, prin apelarea Call Center anticorupție, 0800.806.806.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Bibliotecii "V.A. Urechia", Consiliului Județean Galați, Inspectoratului Școlar Județean Galați și Facultății de Drept și Științe Administrative, în baza protocoalelor de colaborare pe care DGA le-a încheiat cu aceste instituții.

Citit 788 ori Ultima modificare Marți, 03 Ianuarie 2023 09:35

2 comentarii

  • postat de Trandafirul Galben
    Marți, 03 Ianuarie 2023 13:05
    37.251.222.***
    Bună ziua,

    E plin de corupți și corupție în instituțiile din Galați.
    CHIAR NU ÎNȚELEG CUM DE ATÂTEA PERSONE CORUPTE "DEFILEAZĂ" SUB OCHII LOR(DNA).
    Scurgerea de informații și traficul de influențează este foarte ușor de depistat,pentru mine ca PF,dar pentru ei care au atâtea tehnici.
    Dumnezeu
    0
    0
  • postat de Cristi
    Marți, 03 Ianuarie 2023 12:10
    86.34.187.***
    Sunt mirat ca nu s-au ascuns sub o piatra de rusine, la DNA doar sa nu vrei sa lucrezi si nu identifici ilegalitati, din cate stim din anii ce tocmai au trecut, DNA Galati nu exista, dar ce sa vezi!? Se pare ca exista pentru festivitati, mici atentii si jocuri cu cei mici pe la V.A. Urechia.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.