UPDATE. Un tânăr din Galați a dispărut și este căutat de familie de patru zile

UPDATE. Un tânăr din Galați a dispărut și este căutat de familie de patru zile
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

UPDATE, 20:30

Valentin Mihalcea a fost găsit în această seară la Constanța.  Membrii familiei au fost anunțați de poliție că tânărul este în siguranță.  Chiar el s-ar fi dus la Poliția din Constanța și a solicitat să fie anunțată familia. La această oră, rudele sunt în drum spre litoral ca să îl aducă acasă.


Valentin Mihalcea are 29 de ani și a fost văzut ultima dată de cei apropiați pe 31 august. Mai exact joi, când a plecat din apartamentul în care locuia cu iubita lui, în zona I.C. Frimu, spre atelierul auto care aparține familiei sale și de care se ocupa îndeaproape. Ar fi ajuns acolo, susțin rudele care acum îl caută cu disperare, mai ales că nu mai răspunde la telefon. Nici nu ar avea cum, pentru că mobilul și banii și i-a lăsat la atelier, luând cu el doar circa 1.000 de lei și cartea de identitate. De atunci, nu a mai dat niciun semn de viață și toate eforturile familiei de a-l căuta au rămas fără rezultat. Motiv pentru care vineri, 1 septembrie, rudele au mers la poliție, mai întâi la Secția 4 și apoi la Secția 2, în raza căreia locuiește Valentin, unde au sesizat dispariția. În ciuda acestui fapt și a apelului lansat pe rețelele de socializare, familia lui Valentin nu știe încă nimic de el. Rudele se tem că ar fi recurs la un gest necugetat, mai ales că ar mai fi avut astfel de episoade în trecut. Cu speranța că totuși tânărul este bine și că plecarea lui de lângă cei dragi nu este decât un alt episod pasager, familia îi roagă pe cei care știu ceva ori l-au văzut să o ajute.

Valentin Mihalcea are următoarele semnalmente: înălțime 1,63 m, cca 65 kg, șaten, ochi verzi, o aluniță pe obrazul stâng și este tatuat pe mâna și piciorul drept. Când a plecat de acasă, purta cu tricou multicolor și papuci albi. Cine poate da orice relație relevantă despre Valentin este rugat să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de telefon 0752.844.451 - Mariana Cărăuș (mătușa).

Citit 10097 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Septembrie 2023 03:28

3 comentarii

  • postat de Ady
    Luni, 04 Septembrie 2023 15:06
    92.86.16.***
    Politia cred ca are treburi mai importante decat sa caute toti copilasii cu hormoni
    0
    0
  • postat de asally
    Luni, 04 Septembrie 2023 08:46
    5.2.209.***
    a baut si el ca sa impresioneze pupezele locale, cateva sampanii la bar pe litoral si cand banii nu mai ajungeau de intoarcere, a anuntat politia ! Este un rationament perfect pentru un om MATUR la 29 ani. La mai multe!
    0
    0
  • postat de Sper că s-a supărat și vrea mai mult de la viață, aici nu merge
    Duminică, 03 Septembrie 2023 20:26
    109.166.129.***
    Păi cum este meseriaș, carte de identitate și 200 euro, la el și cum un bilet Galați Germania este în jur de 150 de euro, pare că a plecat în afară, să strângă un ban, la 2 500 euro/lună, la meseria lui căutată. Valentin, dă un telefon, să liniștești familia, că-i păcat de Dumnezeu.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.