Armata a băgat în ședință autoritățile din patru județe

Armata a băgat în ședință autoritățile din patru județe
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Statul Major al Ministerului Apărării Naţionale a organizat o videoconferință cu oficiali din judeţele Galaţi, Brăila, Constanţa şi Tulcea, în contextul situaţiei de la graniţă. "Activitatea a urmărit optimizarea coordonării interinstituţionale, în contextul situaţiei de securitate determinate de evoluţia agresiunii Federaţiei Ruse asupra Ucrainei", a transmis, miercuri, Ministerul Apărării.

Discuția a avut în prim-plan prezentarea situaţiei de securitate, procesul de comunicare publică a armatei, pregătirea populaţiei, economiei şi teritoriului pentru apărare şi responsabilităţile ce revin diferitelor instituţii din sistemul naţional de apărare.

Ultimul atac cu drone în zona de graniţă a avut loc în noaptea de luni spre marţi, pe malul ucrainean al Dunării, în apropierea localităţii Orlovka. Mai multe drone au căzut lângă un bac care pleca spre Isaccea, pe care se aflau cetăţeni români.

Citit 1485 ori Ultima modificare Vineri, 06 Octombrie 2023 01:53

1 comentariu

  • postat de GIOVANY
    Vineri, 29 Septembrie 2023 10:55
    5.2.209.***
    "pregătirea populaţiei, economiei şi teritoriului pentru apărare " Cand am spus ca trabuie pregatite adaposturi in oras m-am ales cu mistouri si injurii. Oameni buni, noi suntem aici la granita, trebuie sa fii cel putin idiot sa nu-ti dai seama ca vor veni si peste noi ghiulele!
    1
    4

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.