Ștafeta Veteranilor Invictus ajunge marţi la Galaţi

Ștafeta Veteranilor Invictus ajunge marţi la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Gălăţenii sunt invitaţi să participe marți, 10 octombrie 2023, în jurul orei 16,00 la primirea Ștafetei Veteranilor Invictus, la Monumentul Eroilor situat pe strada Regiment 11 Siret, vizavi de Parcul Viva. Ştafeta vine de la Tulcea, iar miercuri dimineaţă îşi va continua drumul către Buzău.

Ștafeta Veteranilor Invictus, ajunsă la a X-a ediție, se desfășoară anul acesta în perioada 4 - 25 octombrie. Este un eveniment organizat de Invictus România care integrează eforturile a peste 500 atleți de a acoperi peste 3.300 km de alergare și ciclism, în scopul promovării valorilor naționale și a respectului față de veteranii și eroii României. Ştafeta se desfăşoară pe trei trasee – albastru, galben şi roşu. Traseele au pornit de la Pitești (start, 11 octombrie), București (start, 5 octombrie) și Călărași (start, 4 octombrie) și vor ajunge toate la Carei, în ziua de 25 octombrie.

Galaţiul face parte din traseul roşu. Prin urmare, marţi, 10 octombrie, începând cu ora 18,00 va avea loc, la Monumentul Eroilor situat pe strada Regiment 11 Siret, primirea ștafetei de la voluntarii Invictus care vor sosi de la Tulcea.

Miercuri, 11 octombrie, la ora 8,00, alergători și cicliști din Galaţi şi Braila vor pleca din Peco BKO spre Brăila (pe dig), iar de acolo mai departe spre Buzău pentru a preda ștafeta voluntarilor de acolo.

"Așadar, invităm cetățenii din oraș, copiii sa participe marți, în jurul orei 16,00, la primirea Ștafetei. Go Invictus!”, este mesajul pe care l-am primit la redacţie.

Cel mai important moment va avea loc de Ziua Armatei, pe 25 octombrie, la Carei, unde Ştafeta Veteranilor Invictus va prezenta simbolic onorul tuturor celor care s-au jertfit pe câmpul de luptă pentru România şi poporul român.

Citit 1254 ori Ultima modificare Marți, 17 Octombrie 2023 01:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.