Încă un biciclist neatent a fost ucis într-un accident rutier

Încă un biciclist neatent a fost ucis într-un accident rutier
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Necunoașterea și/sau nerespectarea regulilor de circulație de către participanții la trafic care nu au nevoie de școlarizare pentru a conduce diferite tipuri de vehicule au mai făcut o victimă. Un bărbat de 44 de ani, din județul Galați, care se deplasa cu bicicleta pe un drum județean, condiții în care ar fi trebuit să își ia toate măsurile de precauție, a sfârșit sub roțile unui camion, după ce a făcut o manevră neinspirată.

Potrivit poliției, evenimentul s-a produs pe DJ 241, în comuna Gohor, în impact fiind antrenate o autoutilitară cu remorcă, condusă de un tânăr de 28 de ani, din Vaslui. Vehiculul se îndrepta către intersecția cu DE 581, o zonă foarte circulată, aspect de care pare să nu fi ținut cont biciclistul, care avea aceeași direcție de deplasare. Brusc, acesta ar fi virat la stânga, prin fața camionului, luându-l prin surprindere pe șofer, care nu a mai apucat să frâneze.

Echipajul medical de la Ambulanța Tecuci, ajuns primul la fața locului, nu a mai putut face nimic pentru biciclistul care suferise leziuni incompatibile cu viața. Șoferul camionului nu era nici băut, nici drogat și avea actele în regulă. Condițiile exacte în care a avut loc accidentul vor fi lămurite de cercetările ce se vor face în dosarul penal deschis pentru ucidere din culpă.

Citit 7292 ori Ultima modificare Luni, 16 Octombrie 2023 08:52

1 comentariu

  • postat de Gigel
    Vineri, 13 Octombrie 2023 19:36
    5.13.149.***
    Sunt biciclisti care habar nu au de ei pe strada, nu mai spunem de respectarea regulilor de circulatie mai ales ca nu le cunosc.
    0
    17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.