Nunta de aur a unei profesoare de aur a Galațiului (FOTO)

Nunta de aur a unei profesoare de aur a Galațiului (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(30 voturi)

Numele doamnei profesoare de matematică Cecilia Solomon se leagă, la Galați, de destinul multor generații de elevi, dintre care unii, nu puțini, îi poartă și acum un respect deosebit

Nu este de mirare, în acest context, că unii dintre ei i-au fost alături, sâmbătă, 14 octombrie, în ziua prăznuirii Sfintei Cuvioase Parascheva, protectoarea Moldovei, când a sărbătorit, alături de soțul dumneaei, Ioan, de cele două fiice, nepot și restul familiei, dar și numeroși prieteni, nunta de aur.

S-au împlinit, chiar sâmbătă, 50 de ani de când foarte tânăra pe atunci domnișoară Cecilia Popa și domnul viitor inginer electrotehnist Ioan Solomon și-au unit destinele în fața oamenilor și a lui Dumnezeu, cu binecuvântarea părinților și cu sprijinul a două perechi de nași, familiile Petru Popa și Vasile Puiu. De altfel, la alcătuirea invitației pentru nunta lor de aur, soții Solomon au inclus și imaginea invitației originale, din 1973, ca un frumos omagiu adus părinților și nașilor care le fuseseră aproape la plecarea în viața împreună.

Sâmbătă, 14 octombrie 2023, la frumoasa Biserică Precista de pe malul Dunării, Cecilia și Ioan Solomon au avut bucuria de a-i avea alături pe nașii de la nunta de argint, Nicoleta și Valerică Anghel, la slujba de binecuvântare care le-a transformat aniversarea într-un prilej de și mai mare bucurie. Un moment emoționant, atât pentru protagoniști și cei apropiați, cât și pentru martori, printre care - ce întâmplare frumoasă! - se afla și un cuplu de foști elevi ai doamnei, care tocmai se cununaseră în aceeași biserică și cărora le urăm, de asemenea, „Casă de piatră!”. 

Citit 11368 ori Ultima modificare Marți, 17 Octombrie 2023 21:08

1 comentariu

  • postat de EU
    Marți, 17 Octombrie 2023 06:04
    213.233.88.***
    LA MULTI ANI, doamna profesoara.
    3
    6

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.