Un șofer a murit după ce a intrat cu mașina într-un tir
Foto: IPJ Galați

Un șofer a murit după ce a intrat cu mașina într-un tir
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un tânăr în vârstă de numai 24 de ani, din Valea Mărului, și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea s-a izbit frontal de un tir încărcat cu cereale. Teribilul accident s-a petrecut pe DJ 251, între Pechea și Costache Negri, pare-se chiar din vina șoferului autoturismului.

Polițiștii au susținut, după primele cercetări, că acesta nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la stânga și ar fi pierdut controlul volanului, pătrunzând pe contrasens, de unde venea tirul încărcat cu cereale. Șoferul autocamionului, un bărbat de 32 de ani, din Cerțești, nu a mai apucat să evite impactul frontal, da a încercat totuși să diminueze forța coliziunii, trăgând de volan. Mastodontul s-a răsturnat pe marginea drumului, iar autoturismul care s-a lovit de caroseria cabinei s-a făcut praf.

Șoferul de 24 de ani nu a mai avut nicio șansă, fiind găsit decedat de echipajele de intervenție. Șoferul tirului a scăpat teafăr, polițiștii stabilind că nu consumase alcool și nici alte substanțe înainte de a se urca la volan.

În cauză a fost totuși deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând  ca ancheta să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia. 

Citit 5069 ori Ultima modificare Joi, 02 Noiembrie 2023 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.