Moș Nicolae a ajuns la Spitalul de Pneumoftiziologie Galați

Moș Nicolae a ajuns la Spitalul de Pneumoftiziologie Galați
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

„Bucuria și zâmbetul lor ne-au umplut sufletele de încântare!” sunt cuvintele cu care asistenta șefă a secției de ftiziopediatrie din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie din Galați, Mirela Stănescu, a descris bucuria cu care micuții internați în spital au primit vizita lui Moș Nicolae. Acesta a poposit, în seara de Ajun, la paturile pacienților și le-a lăsat micuților daruri.

„Aseară, Moș Nicolae a poposit, ca în fiecare an, și la copiii internați în secția de ftiziopediatrie de la Spitalul de Pneumoftiziologie din oraș lăsându-le, prin grija personalului și a preotului capelan, dulciuri, jucării și hăinuțe! Iar copiii, cu fețele scăldate de zâmbete, i-au mulțumit Moșului că nu i-a uitat”, ne-a povestit, vizibil emoționată, asistenta șefă Mirela Stănescu.

Acum întreg personalul unității spitalicești, precum și bolnavii mari și mici, internați aici, îl așteaptă pe Moș Crăciun cu daruri lângă bradul frumos împodobit din spital. „Am ornat tot spitalul. Toți, salariați și pacienți, avem nevoie de un simbol care să ne umple sufletul de speranță”, a mai spus Mirela Stănescu.

Citit 1120 ori Ultima modificare Joi, 14 Decembrie 2023 20:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.