Votați-o pe Alexandra Căpitănescu în marea finală de la "Vocea României"!
Foto: Pro Tv

Votați-o pe Alexandra Căpitănescu în marea finală de la "Vocea României"!
Evaluaţi acest articol
(33 voturi)

Alexandra Căpitănescu este din Galați, are 20 de ani, iubește rockul, dar cântă minunat orice. Sau, mai bine zis, de toate! Arde ca o flacără pe scenă, transmite din plin emoție și energie. Este un artist complet și merită din plin să câștige trofeul acestui sezon de "Vocea României". Prin urmare, aveți toate motivele să o votați vineri, 15 decembrie, în finala transmisă live, de Pro Tv, de la ora 20.30.

„Mâine este marea finală «Vocea României». Am avut ultimele repetiții, emoțiile au început să apară, iar timpul trece extrem de repede! Ca de fiecare dată, vă cer ajutorul și acum, pe ultima sută de metri. Așadar, dragi români, GĂLĂȚENII mei de acasă, sper ca momentele de vineri seară să vă inspire, să ajungă emoția la voi și să cântați cu noi! O să fie momente diferite... abia aștept să vedeți cine va fi invitatul, ce vom cânta și cum va arăta totul!

#teamTudor are nevoie de voturile voastre în ultima etapă a concursului! Ne puteți vota prin SMS la 1456 cu text ALEXANDRA sau online pe voteazavocea.protv.ro”, este mesajul pe care îl transmite Alexandra Căpitănescu.

Alexandra Căpitănescu face parte din echipa lui Tudor Chirilă și este singura gălățeancă rămasă în competiție. Despre parcursul ei în emisiune ați putut citi în ziarul "Viața liberă" încă de la audițiile pe nevăzute de la "Vocea României".

Vineri este ultima etapă - FINALA. "Avem emoții, că am ales piese beton și că, adunate, vizualizările lor doar pe YouTube sunt peste 2 miliarde? Ce să fie, oare?", scria Tudor Chirilă, într-o postare pe Facebook, făcută după o repetiție.

În finala de vineri, doar publicul va decide prin vot care dintre cei patru finaliști, Alexandra Căpitănescu, Melisa Antonesi, Vlad Musta, Alex Maxim, va câștiga titlul de "Vocea României" și premiul de 100.000 de euro.

Emisiunea "Vocea României" poate fi urmărită live pe Pro Tv și pe Voyo.

Citit 5449 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Decembrie 2023 00:43

1 comentariu

  • postat de Simionescu Corneliu
    Vineri, 15 Decembrie 2023 23:33
    86.127.206.***
    Votati Alexandra Capitanescu
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.