Bătaie cu ”întăriri”, într-un bar comunal

Bătaie cu ”întăriri”, într-un bar comunal
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

La Umbrărești, s-a declanşat o anchetă, după ce mai mulți bărbați s-au luat la bătaie într-un bar din localitate, unul ajungând la spital, cu răni la cap. Conflictul inițial ar fi pornit între doi bărbați, unul de 30 de ani și altul de 50 de ani. Disputa verbală a degenerat în momentul în care cel mai tânăr și-a sunat trei amici ca să îi vină în ajutor.

"Echipa de șoc" și-a făcut apariția în forță și a trecut la represalii fizice. "Cele trei persoane chemate ar fi pătruns în incinta barului prin forțarea ușii de acces, care era încuiată și, împreună cu bărbatul de 30 de ani, l-ar fi lovit pe cel de 50 de ani în zona capului, provocându-i mai multe leziuni. Echipajul medical sosit la fața locului l-a preluat și transportat pe rănit la spital, unde a rămas internat", a precizat cms. șef Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Polițiștii sosiți la fața locului au făcut primele cercetări și au deschis un dosar penal pentru distrugere, loviri și alte violențe, urmând a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs altercația.

Citit 1176 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Decembrie 2023 22:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.