Distrugător de mașini, prins după cinci luni

Distrugător de mașini, prins după cinci luni
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un gălățean de 44 de ani, recidivist, este principalul suspect al unui furt de autoturism comis astă-vară, furt care s-a soldat cu avarierea a două mașini parcate și, evident, a vehiculului sustras. După cercetări amănunțite, investigatorii au ajuns la concluzia că bărbatul în cauză ar fi cel care, în noaptea de 20 spre 21 august, ar fi furat o mașină cu ajutorul unei chei potrivite și ar fi pornit la plimbare prin oraș. A lovit două autoturisme parcate pe strada Gheorghe Doja, după care a reușit să fugă, fiind nedescoperit până zilele trecute. Polițiștii au ajuns la concluzia că individul se sustrăsese prin fugă pentru că nu avea permis de conducere, lipsa deprinderii de a conduce mașina fiind, de altfel, și motivul care a dus la producerea accidentului.

"În data de 19 decembrie 2023, a fost dispusă măsura reținerii acestuia pentru 24 de ore, iar a doua zi a fost pusă în mișcare acțiunea penală pentru săvârșirea infracţiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Începând cu data de 20 decembrie 2023, a fost dispusă față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile", a precizat cms. șef Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. Chiar dacă suspectul este în libertate, polițiștii continuă cercetările în privința lui, pentru a stabili dacă nu a mai comis și alte infracțiuni de acest gen.

Citit 1080 ori Ultima modificare Joi, 21 Decembrie 2023 19:19

2 comentarii

  • postat de Yuri
    Marți, 26 Decembrie 2023 05:49
    5.13.214.***
    Vezi sa nu fuga iara , daca il tineti in casa 60 de zile.
    0
    1
  • postat de Gigel
    Vineri, 22 Decembrie 2023 09:40
    5.13.154.***
    Munca silnica pentru recidivisti ar trebui, nu pension pe banii prostilor. Sa dea la tarnacop la constructia de autostrazi sau cai ferate.
    0
    7

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.