Protecția Consumatorilor, controale la spălătoriile auto

Protecția Consumatorilor, controale la spălătoriile auto
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Galaţi a desfăşurat, în perioada 1-20 februarie, acţiuni de verificare a respectării prevederilor legale privind protecţia consumatorilor la spălătoriile auto de tip self service/self wash la șase operatori economici din județ, ca parte a unei tematici proprii de control, se arată într-un comunicat de presă al instituției. Pentru neregulile constatate, comisarii CJPC Galaţi au aplicat opt amenzi contravenționale, în valoare de 21.000 lei şi un avertisment. Printre neregulile constatate în timpul controalelor s-au numărat neafișarea tarifelor pe operațiuni, modul de plată jetoane sau card, neafişarea timpului/duratei alocat fiecărei operaţiuni, lipsa informaţiilor privind operaţiunile şi etapele care trebuie parcurse pentru spălarea autovehiculului.

Citit 1394 ori Ultima modificare Joi, 22 Februarie 2024 21:23

2 comentarii

  • postat de Nikolae
    Sâmbătă, 24 Februarie 2024 09:01
    82.76.145.***
    @Vox. Până acum toate automate care funcționează cu acceptatoare de monede/bancnote sau card au fost exceptate de la dotarea cu aparate fiscale. Fiscalizarea se face acum cu niște contoare montate în automate. În curând se vor implementa în acestea aparate fiscale, dar nu vor avea și imprimantă.
    0
    0
  • postat de Vox
    Vineri, 23 Februarie 2024 05:59
    77.111.246.***
    Dar un dispozitiv pentru eliberare de bon fiscal s-a găsit pe la aceste spălătorii?! Eu unul nu am văzut. O fi pe undeva prin spate sau sub automatul de eliberat jetoane!
    Domnilor de la CJPC, exista o spălătorie de tip self-wash care eliberează bon fiscal? Dacă da, va rog sa spuneți care!
    1
    15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.