Grădiniţa Nr. 30 şi Fundaţia ”Familia”, împreună pentru mamele în situații dificile

Grădiniţa Nr. 30 şi Fundaţia ”Familia”, împreună pentru mamele în situații dificile
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ziua Femeii și a Mamei se sărbătorește în toată țara, în fiecare familie, însă sunt și femei care nu se află în centrul atenției pe 8 martie

Cine sunt acestea? Femei aflate în situații-limită, agresate de către soți, mame care își păzesc, pline de speranță, copilașii încercând cu greu să depășească traumele prin care au trecut. Dramele femeilor, teroarea la care au fost supuse, au fost alinate joi, la Galaţi, de niște copii și părinți cu inimi mari.

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 30 din Galați, reprezentată prin directoarea Tincuța Bordeianu, în colaborare cu Fundația „Familia”, reprezentată de directorul executiv Mariana Robea, au desfășurat, pe 7 martie, activitatea „Creatori mici de zâmbete pentru mămici”.

Din dorința de a aduce o rază de speranță și o mică bucurie pe chipul mamelor din Centrul de Recuperare pentru Victimele Violenței Domestice din cadrul Fundației „Familia”, educatoarele Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 30, Galați, subsemnata, Gabriela Gîlcă, Geanina Ivan și Diana Stoica, alături de copii și părinți, au desfășurat o activitate de voluntariat deosebită. Pentru ele, copiii grădiniței au dăruit fiecărei mame din centru și copiilor acestora un mic dar, de la o inimă la alta, cu gesturi și fără declarații sau vorbe goale, cu afecțiune și din dorința de a stârni un zâmbet, precum și a-l păstra pe chip.

Pe lângă un cadou ales să producă bucurie, mămicile au primit și câteva cuvinte frumoase, de încurajare și afecțiune. Sperăm ca pe viitor să realizăm mai multe lucruri frumoase care să aducă zâmbetul pe chipul celor prezenți în centru.

Citit 1125 ori Ultima modificare Vineri, 08 Martie 2024 18:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.