Pățaniile a șapte șoferi care au condus abuziv

Pățaniile a șapte șoferi care au condus abuziv
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

O femeie și șase bărbați care conduceau vehicule, deși ar fi trebuit să se abțină, au ajuns în atenția polițiștilor la finele săptămânii trecute. Toți au fost depistați pe drumurile din Galați, unul dintre ei după ce a ”scăpat” mașina în ușa unui bar dintr-o localitate rurală. Cu dosar penal pentru conducere fără permis s-a ales o femeie de 44 de ani din Măstăcani, depistată de polițiști în timp ce conducea o mașină prin satul Chiraftei, deși nu promovase examenul pentru permis, așa cum a reieșit din verificarea în bazele de date. În aproximativ aceeași situație a fost prins, pe DN 26, un bărbat de 38 de ani, din Smulți, care se întorcea de la Galați în ciuda faptului că permisul îi fusese suspendat de pe 16 ianuarie, precum și un ilfovean de 23 de ani, depistat în traficul din Tecuci, deși fusese lăsat pieton de pe 15 februarie. 

Alți patru șoferi sunt cercetați penal pentru că au îmbinat distracția cu condusul. Un gălățean de 44 de ani a fost prins în oraș în timp ce șofa sub influența unei alcoolemii de 0,47 la mie în aerul expirat. Ceva mai puțin s-a dovedit a fi consumat un iveștean de 42 de ani, prins la Tecuci cu 0,28 la mie, dar și fără permisul care îi fusese suspendat ca efect al unei abateri anterioare. Un alt bărbat, de 47 de ani, din Frumușița, a fost depistat la Vânători conducând mașina, deși avea o alcoolemie de 0,64 în aerul expirat. ”Veteranul” seriei a fost însă un tânăr de 21 de ani, din Tulucești, care, aflat în fața unui bar din comună, a încercat să pornească motorul mașinii fără să calce frâna. Autoturismul a luat-o din loc și nu s-a oprit decât în ușa localului, pe care a distrus-o. La fața locului, polițiștii au constatat că șoferul avea o alcoolemie de 0,99 la mie, motiv pentru care i-au deschis, la fel ca și în celelalte cazuri, un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Citit 3097 ori Ultima modificare Marți, 19 Martie 2024 12:00

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

  • postat de Nicolae
    Marți, 19 Martie 2024 11:54
    90.95.194.***
    Consider ca evenimentele mentionate, care numai prin Mana Domnului nu s-au incheiat dramatic, sunt consecinta evidenta a inconstientei si lipsei de educatie, dar si a faptului ca sanctiunile sunt extrem de blande. Puneti-i la munca in folosul comunitatii. la curatat santuri, la impaduriri, etc.
    0
    0
  • postat de Goe
    Marți, 19 Martie 2024 06:18
    37.251.222.***
    Niste tarani !
    3
    10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.