Patiserie amendată cu 50.000 de lei de Garda de Mediu

Patiserie amendată cu 50.000 de lei de Garda de Mediu
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

În urma unei inspecții la o firmă gălățeană specializată în fabricarea produselor de patiserie, comisarii gălățeni ai Gărzii de Mediu au identificat „mai multe aspecte relevante legate de conformitatea activității societății cu prevederile legale în domeniul protecției mediului”. Concret, principalele constatări au constat în necesitatea respectării prevederilor autorizației de mediu, gestiunea incompletă a deșeurilor și lipsa unui responsabil desemnat pentru acest aspect, utilizarea de produse periculoase fără o evidență clară a gestionării acestora.

În consecință, firma în cauză a fost sancționată cu două amenzi, una de 50.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor autorizației de mediu, și alta de 3.000 de lei, pentru înscrierea de date incorecte în gestiunea deșeurilor. De asemenea, comisarii au aplicat și un avertisment pentru derularea proiectelor fără a deține act de reglementare.

„Au fost stabilite măsuri pentru remedierea deficiențelor identificate și pentru asigurarea conformității cu legislația de mediu. Conducerea societății a fost informată cu privire la măsurile necesare pentru aducerea activității în conformitate cu prevederile legale”, precizează Garda de Mediu Galați.

Instituția de control nu a comunicat datele de identificare ale firmei sancționate.

Citit 4218 ori Ultima modificare Vineri, 22 Martie 2024 10:39

4 comentarii

  • postat de Zic și eu ...
    Joi, 21 Martie 2024 14:56
    5.2.208.***
    Fără nominalizări, putem aprecia că sunt fake-news ?!
    0
    6
  • postat de Omu Păianghen
    Joi, 21 Martie 2024 12:48
    5.13.174.***
    Degeaba dau comunicate dacă nu dau și nume
    0
    16
  • postat de Galatean
    Joi, 21 Martie 2024 10:54
    81.12.150.***
    Spuneti si care patiserie a fost amendata. Faceti-le "reclama".
    0
    17
  • postat de Ivascu
    Miercuri, 20 Martie 2024 20:26
    128.127.117.***
    Care sunt substantele periculoase utilizare intr o patiserie?
    5
    34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.