Amendă pentru o hală de vopsitorie neautorizată

Amendă pentru o hală de vopsitorie neautorizată
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Garda de Mediu Galați informează că, în urma unei inspecții recente în cadrul unei companii din Galați, efectuate în conformitate cu tematica și programul de controale planificate pentru anul 2024, comisarii din cadrul Comisariatului Județean Galați au descoperit unele "aspecte semnificative".

"Compania verificată desfășoară activități variate, inclusiv fabricarea de construcții metalice și alte procese industriale. În timpul inspecției, am identificat existența unei hale de vopsitorie neautorizate, ceea ce a atras aplicarea unei sancțiuni contravenționale conform legislației în vigoare.

Sancțiunea aplicată a constat într-o amendă de 100.000 de lei, subliniind importanța respectării autorizațiilor și reglementărilor legale în protejarea mediului. Pentru a remedia situația și a preveni incidente similare în viitor, au fost stabilite măsuri adecvate conform angajamentului nostru pentru un mediu mai curat și mai sănătos", se arată într-o informare remisă de Garda de Mediu Galați.

Citit 1924 ori Ultima modificare Joi, 28 Martie 2024 00:55

2 comentarii

 • postat de Eu
  Joi, 28 Martie 2024 16:58
  81.12.148.***
  Multumim oamenilor "ultili" de la garda de mediu ca au amendat o hala in camp dar fabrica de ulei arunca pe cos peste oameni poluare non stop nu o vad.
  3
  11
 • postat de magis
  Joi, 28 Martie 2024 12:56
  89.121.200.***
  Inca un articol din ciclul "Sa ridem cu bugetarii de la Garda de Mediu". Pe care ii poftim si azi sa miroasa magnoliile de la Spicu si sa respire aerul curat de la poarta fabricii de ulei.
  3
  17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.