Mort de beat, gonea ca săgeata pe Brăilei

Mort de beat, gonea ca săgeata pe Brăilei
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un gălățean de 30 de ani a fost cu greu oprit în trafic după ce mașina pe care o conducea a fost înregistrată de radar cu peste 80 de km/h. Autoturismul la volanul căruia se afla bărbatul a fost reperat de echipajul rutier în timp ce gonea pe strada Brăilei, dinspre Inelul de Rocadă către Spitalul Județean. Valoarea cu care circula mașina o depășea cu mult pe cea maximă admisă, respectiv 82 km/h, așa că polițiștii au făcut semn de oprire. Șoferul nu a ținut cont și a gonit mai departe, cu poliția pe urme, și ulterior și cu un echipaj de jandarmi, aflat în zonă.

”După aproximativ un kilometru, autoturismul a fost ajuns pe strada Brăilei, în apropiere de intersecția cu strada Textiliștilor și a fost blocat în trafic. A fost identificat conducătorul auto, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Galați și, întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest. Valoarea indicată a fost de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei”, a precizat cms. șef Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Șoferul a rămas pieton, permisul fiindu-i reținut cel puțin pe durata cercetărilor în dosarul deschis pentru conducere sub influența alcoolului. O condamnare penală i-ar putea aduce cel puțin un an de închisoare, dar și anularea permisului de conducere.

Citit 3624 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2024 19:28

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Gigel
    Luni, 01 Aprilie 2024 19:01
    5.13.212.***
    La ce boschetareala, cazane tunate si cocalareala e pe strazi dupa lasarea intunericului un singur sofer care avea 80/ora e pistol cu apa.Politia nu ar trebui sa aiba program de birocrati pana la 16, nu trebuie sa stea la panda la dunga continua si pentru preventie pot patrula pe strazi.
    0
    16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.