Renovarea sălii de sport a Liceului de Marină poate începe

Renovarea sălii de sport a Liceului de Marină poate începe
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Contractul pentru renovarea energetică, reabilitarea și modernizarea sălii de sport de la Liceul Tehnologic General de Marină „Nicolae Dumitrescu Maican” a fost atribuit, anunță Primăria Galați. Oferta declarată câștigătoare a fost cea depusă de către Asocierea Stiloterm SRL - Ecoloptim SRL, în valoare de 2.438.092 de lei fără TVA. Durata contractului este de 12 luni.

Contractul cuprinde în principal reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii, reabilitarea termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum, lucrări de instalare/modernizare a sistemelor de climatizare și/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului interior, reabilitarea/modernizarea instalației de iluminat, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice etc.

Investiția beneficiază de fonduri atrase prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Citit 750 ori Ultima modificare Marți, 02 Aprilie 2024 18:27

1 comentariu

 • postat de magis
  Miercuri, 03 Aprilie 2024 08:13
  89.121.200.***
  Pentru reabilitarea sistemului de incalzire ii sugerez domnului primar montarea in sala a nu mai putin de 44 de centrale termice de apartament. Doar e o solutie incercata cu succes si in trecut, demna de Cartea Recordurilor.
  0
  3

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro