Renovarea sălii de sport a Liceului de Marină poate începe

Renovarea sălii de sport a Liceului de Marină poate începe
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Contractul pentru renovarea energetică, reabilitarea și modernizarea sălii de sport de la Liceul Tehnologic General de Marină „Nicolae Dumitrescu Maican” a fost atribuit, anunță Primăria Galați. Oferta declarată câștigătoare a fost cea depusă de către Asocierea Stiloterm SRL - Ecoloptim SRL, în valoare de 2.438.092 de lei fără TVA. Durata contractului este de 12 luni.

Contractul cuprinde în principal reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii, reabilitarea termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum, lucrări de instalare/modernizare a sistemelor de climatizare și/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului interior, reabilitarea/modernizarea instalației de iluminat, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice etc.

Investiția beneficiază de fonduri atrase prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Citit 861 ori Ultima modificare Marți, 02 Aprilie 2024 18:27

1 comentariu

  • postat de magis
    Miercuri, 03 Aprilie 2024 08:13
    89.121.200.***
    Pentru reabilitarea sistemului de incalzire ii sugerez domnului primar montarea in sala a nu mai putin de 44 de centrale termice de apartament. Doar e o solutie incercata cu succes si in trecut, demna de Cartea Recordurilor.
    0
    3

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.