Bolid dispărut din Anglia, apărut lângă Tecuci

Bolid dispărut din Anglia, apărut lângă Tecuci
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Un Mercedes în valoare de 50.000 de euro a fost capturat de polițiștii de frontieră din Galați după ce a fost depistat în trafic, lângă Tecuci. Bolidul din gama GLA a fost identificat în apropierea orașului, la volanul lui aflându-se un tânăr de 26 de ani. Echipajul care l-a oprit pentru control avea să constate că autoturismul fabricat în 2023 și cu numere de înmatriculare din Regatul Unit figura în baza de date ca fiind căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Marea Britanie pe 7 aprilie 2024.

"Bărbatul, un gălățean, în vârstă de 26 de ani, a declarat că a închiriat autoturismul de la un cetățean român cu reședința în Marea Britanie și că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este furat sau implicat în vreun litigiu", au anunțat reprezentanții STPF Galați.

Autoritățile de la noi au deschis în acest caz un dosar penal pentru furt, pentru a lămuri împrejurările în care bolidul a fost "teleportat" într-un timp atât de scurt la Galați și pus în circulație. Mercedesul, în valoare de 149.000 de lei, a fost reținut pe durata cercetărilor.

Citit 1621 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 13:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.