Concertul lui Ştefan Bănică, reprogramat de Sfântul Andrei

Concertul lui Ştefan Bănică, reprogramat de Sfântul Andrei
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Gălăţenii care, în seara de duminică, 14 aprilie, abia aşteptau concertul extraordinar Ştefan Bănică, alături de Rock'n'Roll Band & The 50's, vor trebui să aibă răbdare până la finele anului, pe 30 noiembrie 2024, când a fost reprogramat evenimentul, tot la Sala Sporturilor. Motivul? După cum li se explică spectatorilor, "pentru sala de desfăşurare a evenimentului nu s-au obţinut la timp toate avizele necesare organizării în condiţii optime a concertului". Prin urmare, cu părere de rău, organizatorii au luat decizia reprogramării. Şi dau asigurări că biletele deja achiziţionate îşi păstrează valabilitatea pentru noua dată de desfăşurare. De asemenea, cei care doresc pot solicita rambursarea valorii biletelor cumpărate, mai ales că acestea nu au fost tocmai ieftine: de la 98 de lei până la 298 de lei. Spectatorilor li se promisese o seară memorabilă, în care talentul inconfundabil al lui Ștefan Bănică Jr. se va împleti armonios cu melodiile sale celebre și cu unele surprize muzicale. În acest moment, 429 de locuri sunt disponibile.

Citit 1298 ori Ultima modificare Luni, 15 Aprilie 2024 20:58

2 comentarii

  • postat de ADYtza74
    Luni, 15 Aprilie 2024 13:35
    109.166.131.***
    Ce i-ar fi stricat Pucheanu chiuveta lu' Bănică.
    0
    5
  • postat de emilm
    Luni, 15 Aprilie 2024 11:35
    5.13.179.***
    La naiba! A pierdut o ocazie dom' primar sa poarte o conversatie "spontana" cu Banica!
    0
    9

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro