Donare de sânge a preoţilor şi credincioşilor din Tecuci

Donare de sânge a preoţilor şi credincioşilor din Tecuci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O nouă campanie de donare de sânge în care au fost implicaţi preoţi, tineri şi credincioşi din cadrul protopopiatului Tecuci s-a desfăşurat joi, 11 aprilie 2024. Acţiunea se înscrie în seria activităţilor pastoral-misionare şi social-filantropice desfăşurate an de an în perioada Postului Mare, fiind prilejuită, de această dată, şi de sărbătoarea ocrotitorului spiritual al municipiului Tecuci şi al catedralei din oraş.

La acţiunea de joi au participat 35 de voluntari din Tecuci, care au dorit să vină în sprijinul persoanelor aflate pe patul de spital şi care au nevoie urgentă de sânge. Donatorii, între care mulţi tineri din cadrul Ligii Tineretului Creştin Ortodox, filiala Tecuci, au fost mobilizaţi de preotul Gheorghe Joghiu, de la Parohia "Sf. Gheorghe" din Tecuci. Deplasarea acestora la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Galaţi s-a realizat cu o cursă specială de transport persoane. Preoţii, tinerii şi credincioşii din Tecuci participă la acţiuni de donare de sânge din anul 2013.

 

Citit 524 ori Ultima modificare Luni, 15 Aprilie 2024 11:24

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro