La Balta Zătun, competiții sportive pentru persoanele cu dizabilități

La Balta Zătun, competiții sportive pentru persoanele cu dizabilități
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La Balta Zătun va avea loc joi, 16 mai, deschiderea celei de-a 31-a ediții a Cupei ”Danubius”, competiţie sportivă internaţională pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Județean (CJ) Galați. 

Evenimentul se va desfăşura până pe 18 mai şi este organizat de Asociația Persoanelor cu Handicap „Sporting Club”, în parteneriat cu CJ Galați.

“Suntem alături de Asociația Persoanelor cu Handicap, în organizarea acestei importante și frumoase competiții sportive, la care anul acesta vor participa 130 de persoane, din țară și din Republica Moldova. Astfel, continuăm și anul acesta un proiect de suflet pentru mine, care aduce atât de multă bucurie și care înseamnă foarte mult pentru persoanele cu handicap locomotor. Am alocat deja fondurile necesare pentru buna organizare a acestui eveniment”, a declarat președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea.

Potrivit programului competițiilor, joi, 16 mai, la Balta Zătun, va avea loc proba de pescuit sportiv. În paralel, tot la balta Zătun, se vor desfășura probele de tir cu arcul, aruncarea greutății și aruncarea suliței.

Vineri, 17 mai, la Patinoar, vor avea loc competițiile de tenis de masă și powerlifting. CJ Galați va asigura cazarea concurenților, masa și premiile de la proba de pescuit, precum și o parte din echipamentele necesare pentru organizarea acestor competiții sportive.

Citit 956 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Mai 2024 19:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.