Liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, la Galați

Liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, la Galați
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Liderul Confederației Naționale Sindicale Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a fost prezent la Galați, miercuri, cu ocazia Consiliului General al filialei locale, găzduit de noua sală de spectacole a Centrului Cultural "Dunărea de Jos”.

"Conform mecanismului democratic din instituțiile sindicale, s-au îndeplinit patru ani ai mandatului fostului birou de conducere. Consiliul General al filialei a făcut analiza, a descărcat de gestiune fosta conducere și a ales o nouă conducere, inclusiv proiectul de program pentru următoarea perioadă de patru ani. E o chestiune normală, într-o democrație normală", a afirmat Bogdan Hossu.

Noul lider al filialei Cartel Alfa Galați este tot cel vechi, adică Romică Gîrneață, cu un nou mandat de patru ani pentru funcția de președinte. Au apărut, însă, și câteva noutăți: "Numărul de femei din Biroul Executiv a crescut, ajungând la limita de 40%, iar o parte din vechea conducere se regăsește și în cea nouă. Au fost alese și două persoane noi în conducere, ținând cont și de creșterea numărului de sectoare de activitate din cadrul confederației, care se regăsesc și în cadrul filialei ca atare. În sensul în care au venit o persoană nouă de la polițiști, una nouă de la comerț, adică din structurile nou-implementate și care s-au dezvoltat și la nivelul filialei Galați", potrivit lui Bogdan Hossu.

La evenimentul organizat de Cartel Alfa au participat, în calitate de invitați, primarul și președintele Consiliului Județean, care au intrat în dialog cu membrii de sindicat din sală.

Citit 1053 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2024 18:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.