Concurs canin la Colegiul „Vasile Alecsandri” „Prietenul meu de încredere”
Foto: Foto: Vasile Caburgan

Concurs canin la Colegiul „Vasile Alecsandri” „Prietenul meu de încredere”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Câini mari şi mici, căţei îmbrăcaţi fistichiu, în ton cu stăpânii sau coafaţi după ultima modă, căţeluşe pufoase, delicate şi manierate, dulăi de talie mare, cu prestanţă şi foarte curioşi. blănoşi cu părul lăţos sau scurt şi lucios au avut, fiecare, propriul moment de glorie, încununat de aplauze. Unde? În curtea interioară a Colegiului Naţional „Vasile Alecsandri”, care a găzduit ieri tradiţionalul concurs canin „Prietenul meu de încredere”. Competiţia chinologică s-a desfăşurat pentru al şaptelea an consecutiv şi a fost un adevărat succes, bucurându-se de un public numeros. Aşa cum am mai anunţat, organizatorii competiţiei din acest an au fost elevii Ilinca Dobrea din clasa a XII-a G şi Andrei Tăune din clasa a X-a G alături de doamna profesoară Mihaela Dumitriu.

Nu mai puţin de 23 de căţei din 15 rase au defilat prin faţa juriului format din elevi în speranţa că vor prinde unul din cele trei diplome acordate pentru fiecare din cele trei categorii stabilite în funcţie de talia patrupedului. Până când căţeii s-au acomodat cu atmosfera de concurs, stăpânii lor au avut parte de o demonstraţie oferită de Robi, un superb câine poliţist.

Dacă ar fi fost după noi, am fi acordat premiul pentru cel mai educat şi mai inteligent câine lui Aramis, prietenul necuvântător al doamnei profesoare Mihaela Dumitriu. Cea mai elegantă concurentă ni s-a părut a fi Sugar, o domnişoară albă şi foarte pufoasă. Iar la categoria pui cu perspective de a deveni mari campioni l-am declara câştigător pe Rolux, căţelul în vârstă de numai cinci luni al Ilincăi Dobrea, născut din părinţi campioni. Dar noi, din păcate, nu am făcut parte din juriu, motiv pentru care ne permitem să fim subiectivi. Promitem, însă, că vom reveni cu numele şi prezentarea campionilor!

Citit 1715 ori Ultima modificare Joi, 03 Noiembrie 2011 23:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.