Bucurii pentru 850 de copii de la Tuluceşti

Bucurii pentru 850 de copii de la Tuluceşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieri, cei mai mici cetăţeni de la grădiniţa din satul Şiviţa, comuna Tuluceşti erau pregătiţi de sărbătoarea pe care o aşteptăm cu toţii - Naşterea Domnului nostru Iisus Hristos. l-am suprins pe cei mici la serbare, însoţiţi de educatoarele instituţiei, de părinţi, de bunici, de  frumuseţea şi bucuria copilăriei. Cei mici, cu puritatea copilăriei au colindat şi au recitat, între cei prezenţi aflându-se părinţii şi bunicii, dar şi reprezentanţi ai administaţiei comunale.   

Grădiniţa din Şiviţa are 52 de copii, organizaţi în trei grupe, mijlocie, mare şi pregătitoare.  „Ne bucurăm că Moş Crăciun nu ne uită; noi învăţăm şi încercăm să ne ţinem promisiunile, iar el ne aduce daruri dulci”, ne-a spus Mihaela Simona, un copil în vârstă de şase ani.

Între cei care au ţinut să fie prezenţi şi să le ureze sărbători cu sănătate şi prosperitate s-a aflat şi primarul din Tuluceşti, Petrică Bratu. Reprezentantul administraţiei comunale le-a pregătit celor mai mici cetăţeni din Tuluceşti câte un dar de Crăciun, încercând astfel să-i de o mână de ajutor Moşului.

Fiecare copil a primit dulciuri şi fructe în valoare de 23 de lei. Moş Crăciun de Tuluceşti i-a surprins în mod plăcut nu numai pe cei 52  de copii de la Grădiniţa din Şiviţa, ci pe toţi copiii din celelalte patru instituţii de învăţământ, la care sunt înscrişi 850 de elevi preşcolari şi şcolari.

 

Citit 1192 ori Ultima modificare Joi, 22 Decembrie 2011 23:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.