Topul mariajelor în luna aprilie: Miresele întineresc, mirii se maturizează

Topul mariajelor în luna aprilie: Miresele întineresc, mirii se maturizează
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În weekendul care tocmai s-a încheiat nu mai puţin de 16 cupluri au spus „Da”, devenind oficial, o familie. Dacă tot s-a încheiat postul, îndrăgostiţii pot să recupereze decalajul matrimonial înregistrat în luna aprilie, când, potrivit Primăriei Galaţi, la Oficiul de Stare Civilă Galaţi au fost înregistrate 57 de căsătorii, cu 70 la sută mai puţine decât în luna martie.

Revenind la luna aprilie, cel mai tânăr mire avea 21 de ani, iar cea mai tânără mireasă 20, ambii fiind la prima căsătorie. Veteranii au fost un mire de 68 de ani şi o mireasă de 64 de ani, ambii la a doua căsătorie. Miresele întineresc, mirii se maturizează putem spune, dat fiind că media de vârstă a mirilor a fost în luna aprilie de 34 de ani, în creştere cu doi ani faţă de luna martie, în vreme ce media de vârstă a mireselor a fost de 31 de ani, în scădere cu doi ani faţă de luna martie.

În privinţa diferenţei de vârstă, recordurile au fost de 12 ani - 67 de ani soţul şi 55 soţia, respectiv, 11 ani - 33 de ani soţul şi 22 de ani soţia. La polul opus, două mirese au fost cu şapte, respectiv şase ani mai în vârstă decât aleşii lor.

În ceea ce priveşte experienţa matrimonială, 47 dintre soţi erau la prima căsnicie, nouă la a doua şi unul la a treia, în vreme ce 49 de soţii erau la prima căsătorie şi opt la a doua.

Citit 1450 ori Ultima modificare Luni, 20 Mai 2013 12:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.