Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
6 comentarii

112 elevi din 12 licee din judeţul Galaţi s-au înscris la Concursul de eseuri „Mama - chip de icoană”, ediţia a II-a, organizat de cotidianul „Viaţa liberă”.
În aprecierea celor mai bune lucrări, juriul (alcătuit din trei ziarişti) va lua în consideraţie acele eseuri (sau portrete) care au ilustrat chipul spiritual al mamei sau al învăţătoarei. Vor conta acurateţea textului, mijloacele de expresie şi originalitatea „condeiului”, dar şi modalitatea în care chipul celei mai dragi fiinţe din viaţa noastră - mama - transpare din cel al arhetipului - Maica Domnului. De asemenea, se va urmări modul în care au fost respectate cerinţele de tehnoredactare,  încadrarea în numărul de semne cerut de organizator, maximul 550-600 cuvinte.
Vor fi oferite trei premii în obiecte de la SC ALCOPY BIROTICA SRL, dar şi premii speciale şi menţiuni, ce constau în diplome şi cărţi de la Don Star. Festivitatea de premiere va fi făcută miercuri, 5 iunie, ora 11.00, la sediul redacţiei "Viaţa liberă" din strada Domnească nr. 68. Aşteptăm concurenţii de la toate cele 12 licee participante, dascălii şi îndrumătorii lor şi pe toţi cei care doresc să ia parte la eveniment.

Citit 1278 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2013 16:18

6 comentarii

 • postat de nati Luni, 03 Iunie 2013 15:19 Link la comentariu
  0
  0

  Conform regulamentului concursului "Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament fără nici un fel de anunţ prealabil, urmărind astfel buna desfăşurare a concursului."
  Veti afla castigatorii venind pe 5 iunie la festivitatea de premiere, sau a doua zi in ziar.

  Raportează
 • postat de Concurent Luni, 03 Iunie 2013 00:43 Link la comentariu
  0
  0

  Intr-un articol anterior ati spus ca rezultatele vor fi anuntate pe 1 iunie si premierea se va face pe 5 iunie. Aici nu mai amintiti de afisarea rezultatelor ci doar ca asteptati concurentii ... Anuntati oamenii, sa stie ce au de facut! Nu mai ignorati intrebarile concurentilor!!! Sunt justificate pentru ca nu respectati ce ati promis.

  Raportează
 • postat de Curios Duminică, 02 Iunie 2013 10:00 Link la comentariu
  0
  0

  Ați putea să ne spuneți când vor fi afișate rezultatele? Inițial s-a spus că vor fi afișate pe 1 iunie, dar nu văd niciun articol. Mulțumesc!

  Raportează
 • postat de Concurent Sâmbătă, 01 Iunie 2013 23:55 Link la comentariu
  0
  0

  In mod intenționat am pus cacofonia să văd dacă se găsesc persoane inteligente pe planeta asta.

  Raportează
 • postat de Concurent Sâmbătă, 01 Iunie 2013 10:42 Link la comentariu
  0
  0

  Sa speram ca vor fi evitate in mod subtil cacofoniile si alte asociatii dizgratioase, iar metaforele vor fi apreciate la adevarata lor valoare, in defavoarea frivolitatii unora.

  Raportează
 • postat de Concurent Vineri, 31 Mai 2013 20:37 Link la comentariu
  0
  0

  Sa speram ca corectarea va fi cat de cat obiectiva si nu vor fi punctate metaforele pompoase si fara sens.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.