Concursul de eseuri „Mama-chip de icoană”: 112 lucrări de la 12 licee din judeţul Galaţi

Concursul de eseuri „Mama-chip de icoană”: 112 lucrări de la 12 licee din judeţul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

112 elevi din 12 licee din judeţul Galaţi s-au înscris la Concursul de eseuri „Mama - chip de icoană”, ediţia a II-a, organizat de cotidianul „Viaţa liberă”.

În aprecierea celor mai bune lucrări, juriul (alcătuit din trei ziarişti) va lua în consideraţie acele eseuri (sau portrete) care au ilustrat chipul spiritual al mamei sau al învăţătoarei. Vor conta acurateţea textului, mijloacele de expresie şi originalitatea „condeiului”, dar şi modalitatea în care chipul celei mai dragi fiinţe din viaţa noastră - mama - transpare din cel al arhetipului - Maica Domnului. De asemenea, se va urmări modul în care au fost respectate cerinţele de tehnoredactare,  încadrarea în numărul de semne cerut de organizator, maximul 550-600 cuvinte.

Vor fi oferite trei premii în obiecte de la SC ALCOPY BIROTICA SRL, dar şi premii speciale şi menţiuni, ce constau în diplome şi cărţi de la Don Star. Festivitatea de premiere va fi făcută miercuri, 5 iunie, ora 11.00, la sediul redacţiei "Viaţa liberă" din strada Domnească nr. 68. Aşteptăm concurenţii de la toate cele 12 licee participante, dascălii şi îndrumătorii lor şi pe toţi cei care doresc să ia parte la eveniment.

Citit 1558 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2013 16:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.