Durbacă, Nica şi cu Toader, "Greu de Pensionat 3"

Durbacă, Nica şi cu Toader, "Greu de Pensionat 3"

Fotomontaj: Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

* Durbacă, Nica şi cu Toader s-ar pensiona şi mâine, dar că încă nu sunt suficient de pregătiţi să-l bată pe Nicolae la şah * RED (Retrage-te, Eugen Durbacă) este programat să apară cel mai târziu în vara lui 2014


Mesajul lui Dumitru Nicolae către Durbacă, Nica şi Toader: "Vă aştept la un şah în Parcul Ţiglina"
Galaţiul aşteaptă cu nerăbdare ziua în care se va lansa al treilea film din seria RED (Retrage-te, Eugen Durbacă) - Greu de Pensionat 3. Este vorba despre o peliculă aflată deocamdată în stadiul de proiect, actorii fiind în perioada de pregătire. "Eu m-aş băga şi acum să filmez, dar, din păcate, încă nu sunt bun la şah. Nicolae mi-a şi transmis că ne aşteaptă pe mine, pe Nica şi pe Toader în Parcul Ţiglina, dar încă nu suntem suficient de pregătiţi. Fac nişte pregătire, mă antrenez intens şi vin cât pot de repede pe platourile din Ţiglina", a declarat Eugen Durbacă. Dumitru Nicolae este, însă, cel mai nerăbdător dintre toţi. "De un an am întins tabla, am pus piesele şi îi aştept. Să vină toţi odată sau pe rând, nu am pretenţii. Numai să vină, că m-am săturat să tot bat pensionari cu venituri de 500 de lei pe lună. Cât pot să le iau la o partidă? Un leu, doi, subţire. Păi la pensia pe care o s-o aibă Nica sigur facem o partidă pe 10.000 de coco. Şi stai să vezi, că vine şi Toader. Ăsta are lovele de le-ntoarce cu lopata, doar n-a stat degeaba atâţia ani la putere", a spus Dumitru Nicolae. Motivul principal pentru care toţi trei pensionabilii ar veni şi mâine la un şah e că le este dor de un pat. "N-am mai făcut un pat de nu ştiu când, că nu mai putem. Şahul e singura noastră şansă să mai obţinem un pat", a completat Durbacă.

Florin Pâslaru recunoaşte: "Eu am spart sediul RDS. Aveam nevoie de un seif gol"
Florin Pâslaru, cunoscut în Galaţi drept Man of Steal, a recunoscut, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că el este autorul jafului de la sediul RDS din Micro 20. El a afirmat cu nonşalanţă că nu avea nevoie de bani, ci de un seif gol. "Bani am, că nu am mai plătit salariile la TVG de câţiva ani. Tocmai asta era problema, că aveam lovele şi nu aveam unde să le ţin. Ştiam că ăştia de la RDS ţin un seif degeaba, în care bagă nişte cartele, aşa că l-am luat", a declarat Pâslaru. Din păcate, autodenunţul lui Pâslaru nu este suficient pentru oamenii legii să îl înhaţe. "Avem nevoie şi de martori. Un vânzător de pepeni ne-a declarat că l-a văzut pe Superman în noaptea cu pricina, dar nu poate să spună dacă era cu adevărat Pâslaru Man of Steal sau era doar un somnambul îmbrăcat cu pijamale de la Lidl", a declarat un poliţist care anchetează cazul.

Inundaţii devastatoare la Potcoava: puhoaie de transpiraţie revărsate după ce un autobuz a deschis uşile
Staţia de autobuz de la Potcoava a fost joi scena unei tragedii desprinse parcă din potopul biblic. Un autobuz plin cu pensionari care circula de câteva ore prin oraş s-a oprit la prânz în staţie şi a deschis uşile. Moment în care puhoaie de transpiraţie au ieşit din autobuz şi au făcut prăpăd în toată zona. "Stăteam liniştit pe o băncuţă şi am văzut cum autobuzul şi-a deschis uşile. În doar câteva secunde au venit tone de transpiraţie peste noi. Eu m-am agăţat de un copac şi am rezistat, dar câţiva oameni au fost măturaţi de valurile care măsurau şi doi metri", a declarat un martor al inundaţiilor. Şoferul de la Transurb susţine că accidentul a fost cauzat de faptul că s-a înfundat gaura de evacuare din podea. "Pur şi simplu nu a funcţionat evacuarea. Normal că s-a adunat transpiraţie. Pe unde să iasă dacă geamurile noastre nu se pot deschide?", a declarat şoferul.

Vacanţe exotice subvenţionate: cu doar 5 lei pe noapte îţi pui cortul sub palmierii de pe Brăilei
Gospodărire Urbană a demarat în această vară un program social de vacanţe exotice. Astfel, un concediu de şapte zile pe spaţiul verde cu palmieri de pe strada Brăilei, în zona de la bănci, costă doar 35 de lei, adică 5 lei pe noapte. "Ne dorim ca toţi gălăţenii să aibă parte de sejururi exotice, aşa că am creat programul Primul Palmier. Oricine doreşte să stea cu cortul pe spaţiul verde de pe Brăilei o poate face contra unei sume modice", a declarat şeful de la Gospodărire Urbană, Eduard Grosu. Singurul incovenient, după cum spun primii turişti care au accesat programul, este că seara vin la culcare în zonă poliţiştii localnici. "Prima dată am crezut că vin să ne amendeze că am campat aici. Dar nu. Au venit, s-au urcat în palmier şi s-au culcat. Nu ştiam că există şi faună în jungla de pe Brăilei. Din păcate apar şi momente neplăcute cu localnicii. De exemplu, unul mai recalcitrant a început să arunce cu banane în noi când am dat drumul la muzică. S-a liniştit, totuşi, în momentul în care am pus nişte manele", a declarat un turist din mijlocul palmierilor. Eduard Grosu e hotărât să facă pace între turişti şi poliţiştii localnici. "Vom mai pune nişte palmieri şi pe Domnească pentru că avem multe cereri de locuinţe sociale din partea poliţiştilor", a declarat Grosu.

Studiu: Cudălbenii, cei mai credincioşi oameni din ţară / Toată ziua umblă numai în genunchi
Un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi a demonstrat că locuitorii din Cudalbi sunt cei mai credincioşi oameni din toată ţara. Astfel, cudălbenii umblă în genunchi nu doar când se duc la biserică, ci chiar toată ziua, indiferent dacă e sărbătoare sau nu. "Fenomenul nu are un caracter ocazional. Am urmărit comportamentul oamenilor timp de un an şi am remarcat că în Cudalbi oamenii se deplasează numai în genunchi sau în patru labe. Asta în special după ce ies de la cârciumă şi caută drumul spre casă. Evident, nu toţi locuitorii par să fie credincioşi. Există un grup de atei care se deplasează ţinându-se de gard", a declarat cercetătorul Gelu.

Narcis Răducan va fi avansat: "Va fi şi purtător de cuvânt al Oţelului"
Narcis Răducan, purtătorul de cuvânt al lui Dan Grigore Adamescu, va fi avansat în schema de personal de la clubul Oţelul. După ce fostul ofiţer de presă a fost lucrat de Adamescu, Narcis Răducan a pus ochii pe postul rămas vacant. "Degeaba am muncit eu în fotbal în toţi anii ăştia? Ca să fiu mereu un amărât de director? Vreau să fiu purtător de cuvânt", a bătut Răducan cu pumnul în masa lui Adamescu. Adamescu i-a împlinit lui Răducan visul şi l-a avansat în funcţia de purtător de cuvânt, poziţia de director fiind acum vânată de cel mai competent personaj pentru asta: Silviu Ilie. "Până acum au mai fost cazuri de antrenor-jucător sau, în politică, preşedinte-jucător, însă aici e o premieră: va fi primul director-jucător", a spus Adamescu.

Primăria s-a decis să spele străzile doar ziua: "Noaptea nu ne vede nimeni că facem curat"
Primăria Galaţi a renunţat la ideea de a face curăţenie stradală pe timp de noapte din cauză că se cheltuiesc bani inutil, fără niciun efect electoral. "Dacă le spălăm ziua încurcăm circulaţia. Dacă le spălăm noaptea nu ne vede nimeni. Oricum ai da-o, nu e bine. Aşa că am ales răul cel mai mic. Le spălăm ziua. Oricum cine iese noaptea-n stradă nu vine la vot", a anunţat purtătorul de cuvânt al Primăriei, Mihai Costache.

Bacalbaşa neagă că ar fi dezinteresat de judeţ: "Pur şi simplu sunt incompetent"
Acuzat de adversarii politici că nu îi pasă de soarta judeţului Galaţi, preşedintele CJ, Nicolae Bacalbaşa, a convocat o conferinţă de presă în care a adus contraargumente. "Nu este adevărat că sunt dezinteresat. Chiar vreau să fac bine, vreau să fac treabă, dar nu ştiu cum. Pur şi simplu sunt incompetent", a declarat Bacalbaşa. În sprijinul afirmaţiilor sale el a prezentat lista de nerealizări de pe vremea în care era manager la Judeţean. "Vedeţi? Nici atunci nu eram în stare", a completat Bacalbaşa.

Premieră: un medic din Bucureşti confirmă diagnosticul pus la Galaţi
Surpriză în lumea medicală. În cazul unei răceli banale, un medic din Bucureşti a dat acelaşi diagnostic ca şi medicul din Galaţi care a consultat prima dată pacientul. Verdictul similar din partea ambilor medici reprezintă o premieră, susţin surse de la Direcţia de Sănătate Publică. "E un caz rarisim, nu ştim ce s-a întâmplat. Vom analiza şi, dacă se va impune, vom da nişte sancţiuni pentru că se stabileşte un precedent periculos", a declarat Valentin Boldea, şeful DSP.

Panică la Măstăcani: trei copii au fost surprinşi făcându-şi temele de vacanţă
Alertă de gradul zero la Măstăcani după ce secretarul primăriei susţine că ar fi văzut trei copii în timp ce şi-ar fi făcut temele de vacanţă. "În loc să se joace cu bâtele, în loc să se uite la Local Kombat, în loc să înveţe să se bată, ei se ocupă cu prostii. Ce fel de educaţie le oferim copiilor? Cum vrem să arate viitorul? Suntem oameni serioşi sau creştem o generaţie de pămpălăi? Trebuie să luăm atitudine, altfel mâine poimâne o să ne trezim că se uită la desene animate", a spus secretarul primăriei.

Brăilenii cer Galaţiului să renunţe la sensurile giratorii: "Când venim în vizită ne învârtim ca proştii în cerc"
Sute de brăileni au făcut o petiţie online prin care cer conducerii administrative a Galaţiului să renunţe la sensurile giratorii de la intrarea în oraşul Galaţi. "De fiecare dată când venim la oraş să mâncăm o şaorma la Passage ne împotmolim în sensul giratoriu. Ne ia vreo trei ore să ieşim", se plâng brăilenii.

Uluitor: un şofer de maxitaxi grăbit a băgat a treia
Caz incredibil joi pe strada Brăilei. Un şofer de maxi taxi teribilist a băgat viteza a treia, încercând să depăşească un melc vitezoman. "Nici nu ştiam că maşina asta are mai mult de trei viteze. A fost incredibil, dar nu mai puteam să îndur. Melcul ăla mă depăşise de trei ori până atunci", a declarat şoferul.


Precizare
Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă"

Citit 2569 ori Ultima modificare Vineri, 16 August 2013 17:16

2 comentarii

 • postat de Iancu Jianul Duminică, 18 August 2013 10:57 5.13.148.*** Link la comentariu
  0
  0

  Cum sa nu faca??? Durbaca a darmat cinema-ul Dunarea sa-si faca zgarie-branza de cladire pentru interese personale... a adus toti rommii in case minumente-istorice si altele din 1900 sa aibe asigurate voturile! Spatii comerciale berechet... fatuca cu trei sferturi de spatiu pietonal muscat in micro 19! Bijuterie in tiglina mana in mana cu turcaletii iliciti! Lasa ca taticu' ma apara!
  Nica... a facut oi... pe plantatie de scavi. Un mare part (de soft?) unde nu pupi in viata ta un loc de munca daca nu esti DIN FAMILIE! Apropo, aia nu stiau sa rezolve o problema banala de IT (memorie defecta) tot eu le-am rezolvat-o! Angajatii unei firme, nu-i mai retin numele a fost demult... stateau efectiv pe net si ascultau in casti la WinAmp.
  As vrea sa fiu si eu platit in modul asta! E ca-n primarie... iau bani la greu si spagi, si au ajutoare pentru gaze gratuite! Saracutii!

  Raportează
 • postat de clau Duminică, 18 August 2013 00:03 89.137.30.*** Link la comentariu
  0
  0

  Niste gunoaie durubaca,nica si toader. Si ei stiu asta ,insa le convine sa dormiteze in Parlament,isi incaseaza banutii,iar la fiecare patru ani ies in "fata" cu promisiuni imbecile pentru pensionari naivi. Nica nu a facut NIMIC pentru Galati in toate mandatele sale de parlamentar, o strada europeana,un drum,un proiect ,ceva. Sa faca macar o gogoserie ,sa creeze macar UN LOC DE MUNCA. Nimic. Nu degeaba il cheama Nica . Vorba aia moldoveneasca : "Ai facut nica". E rusinos .Mie sa fi fost in locul lor mi-ar fi fost rusine .Dar obrazul lor e gros,nu-i intereseaza decat bunastarea lor.Sa se imbuibeze. Iar nicolae : eu ii spun "nici o lae" a adancit orasul asta intr-o mare groapa. Toate gropile de pe strazile Galatiului ,strazi de care a fost direct raspunzator cat a fost primar,toate gropile i le dedic viitorului lui mormant. Fie ca mormantul lui "nici o lae" sa nu se astupe niciodata. Sa fie plin de gropi !

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.