Ofertă mare, cerere puţină / Mulţi brazi abandonaţi în pieţele gălăţene

Ofertă mare, cerere puţină / Mulţi brazi abandonaţi în pieţele gălăţene
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Comercializarea brazilor de Crăciun nu mai reprezintă o afacere profitabilă, susţin unii dintre agenţii economici gălăţeni, care au rămas, şi în acest an, cu mari cantităţi de marfă nevândută. Pentru că mulţi dintre cetăţenii de rând ai oraşului nu mai dispun de resurse financiare astfel încât să-şi permită să achite câteva zeci de lei pentru un brad verde şi frumos, care să le lumineze casa de Sărbători, comercianţii se pregătesc să arunce la gunoi arbori viguroşi. Ieri, în Piaţa Centrală, zeci de brazi, mulţi înalţi de peste doi metri, zăceau abandonaţi, cel mai probabil, în aşteptarea angajaţilor Ecosal, care se ocupă de salubrizarea oraşului.

Citit 1312 ori Ultima modificare Vineri, 03 Ianuarie 2014 16:52

4 comentarii

 • postat de clar
  Luni, 06 Ianuarie 2014 01:46
  79.116.111.***
  Alexandru Macedon ai mare dreptate, textul tau trebuie pus pe bannere mari in toate pietele Galatiului.
  0
  0
  Raportează
 • postat de tziganii au luat tzeapa
  Sâmbătă, 04 Ianuarie 2014 20:41
  89.136.0.***
  cumparatorul roman s-a mai desteptat putin si nu s-a mai aruncat sa cumpere brazi de la tuciurii! au asteptat Ajunul cand se puteau cumpara brazi frumosi chiar si cu 5 lei bucata ! si nu asa cum dezinforma VL ca cine nu se grabeste va ramane fara brad !
  0
  4
  Raportează
 • postat de Alexander leg. a V a Macedonica
  Sâmbătă, 04 Ianuarie 2014 11:34
  92.82.245.***
  Dupa ce-au fost ucisi cu securea, puietii de brad [fiinte la fel ca noi] , in bataie de joc sunt arncati la gunoi sau sau sunt abandonati... De ce-au taiat in plus mai multi decat pot vinde ? Daca erau cu radacini se putea incerca plantarea si mentinera brazilor in viata !
  0
  10
  Raportează
 • postat de Comerciantul român de la tarabe aruncă marfa la gunoi, va fi bătut de Dumnezeu.
  Sâmbătă, 04 Ianuarie 2014 08:13
  92.86.69.***
  Păi ăsta-i comerciantul român fraier în general, preferă să se strice marfa și să fie aruncată la gunoi decât să scadă prețul. Așa este și pe piață la legume, fructe, dorm pe tarabă cu marfa ce se strică în loc să scadă prețul pentru a scăpa și salva ceva din marfă. La alții din afară nu este așa, nu avem cultură, educație comercială, economică referitor la cerere-ofertă. Scade frate ușor prețul până prinzi cumpărătorul și ai desfacere și toată lumea este mulțumită. Este păcat de Dumnezeu să strici marfa, să o arunci la gunoi.....doar dacă nu este muncită de tine și arunci munca altora la gunoi, păcat de marfă, păcat de muncă să arunci la gunoi, te bate Dumnezeu cum spunea odată bunucul și așa s-ar putea fi, anul 2014 va fi secetos, fără ploaie până în Septembrie 2014.
  0
  16
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.