AJOFM Galaţi anunţă 61 de locuri de muncă / Ofertă pentru 30 de funcţionari economici

AJOFM Galaţi anunţă 61 de locuri de muncă / Ofertă pentru 30 de funcţionari economici
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

30 de absolvenţi de Finanţe Bănci se pot prezenta la concursul de funcţionar economic anunţat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi. Oferta vine de la o firmă gălăţeană, al cărui reprezentant a subliniat că “viitorii economişti vor face analize de credit şi că e de preferat ca solicitanţii să aibă ceva experienţă în domeniu. În plus, cunoaşterea limbii italiene este un avantaj!”

AJOFM Galaţi oferă în acest moment 61 de locuri de muncă. O altă ofertă de 7 locuri de muncă se adresează celor specializaţi drept confecţioneri-asamblori articole din textile. 4 gălăţeni pot deveni supraveghetor sală, iar 3 pot opta pentru profesia de agent control acces. Mai sunt 5 locuri de muncitor necalificaţi în industria textilă, iar celelalte până la 61 de locuri sunt oferte de câte unu-două locuri de sudor, sculer matriţer, lăcatuş confecţii metalice şi navale, lucrător comercial.

Mai multe informaţii puteţi obţine la sediul AJOFM Galaţi din strada Domnească nr. 191. Programul cu publicul este de luni pană joi între orele 8,00-16,30, iar vinerea de la ora 8,00 la 14,00.

Citit 4027 ori Ultima modificare Vineri, 07 Februarie 2014 17:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.