Până la primirea abonamentului/ Biletele de Transurb (încă) pot fi folosite
Foto: Foto: Liviu Ghinea

Până la primirea abonamentului/ Biletele de Transurb (încă) pot fi folosite
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La loc comanda în privinţa biletelor gratuite pentru pensionari! Biletele de transport în comun distribuite pensionarilor în 2013 şi în ianuarie 2014, dar nefolosite, rămân valabile! Aceasta este hotărârea de ultimă oră a conducerii Transurb SA Galaţi. „Până la distribuirea abonamentelor, pensionarii care nu au folosit tichetele pe mijloacele de transport în comun încă le pot folosi”, ne-a spus Genica Totolici, director executiv al SC „Transurb” SA Galaţi. Abonamentele pentru pensionarii care beneficiază, în 2014, de facilităţile acordate de Consiliul Local Galaţi, ne referim la vârstnicii cu un venit de până la 1.000 lei pe lună, pot fi ridicate de la chioşcurile şi punctele de distribuire anunţate de SC Transurb SA, în ziarul "Viaţa liberă".

Citit 2411 ori Ultima modificare Vineri, 07 Februarie 2014 17:24

7 comentarii

 • postat de Teo C.
  Duminică, 09 Februarie 2014 09:27
  5.13.239.***
  Doamna Ana L. are dreptate.

  Noile facilitati au fost acordate pentru pensionarii cu pana la 1000 lei
  pensie pe luna. Cate persoane sunt in aceasta situatie? Cred ca
  destul de putine... poate in mediu mediu rural sa fie mai multe.
  Unde ar putea sa se deplaseze un pensionar cu abonament
  gratuit doar pe o linie? La Gradina Publica sau la Parc CFR sa stea
  pe o banca?
  O persoana activa are nevoie sa circule si in micro 17 si 19 si pe
  Siderurgistilor si la piata si la piata de pe Calea Prutului,dar
  nu cei cu un buget de 1000 lei.
  Aest abonament s-ar potrivi mai degraba unui salariat(cu un
  salariu mic),ca sa ajunga zilnic la serviciu.
  Apoi, cate persoane peste 65 ani fara venit sa fie si unde sa
  circule acestea?
  Poate niscai oameni ai strazii..
  A fost o gandire anapoda,poate dictata de intentia de a se
  acoperi niste gauri la primarie sau Transurb.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Ana List
  Duminică, 09 Februarie 2014 09:04
  89.137.139.***
  Comentează unii pe aici ca hoţul care strigă "Prindeţi hoţul!". Bine! Dar de unde ştie cetăţeanul că biletele primite sunt valabile până "apar noile abonamente"? Că scrie în V.L. sau că circulă ştirea sub formă de folclor, nu constituie informare oficială a publicului. Şi apoi, ce înseamnă "pot fi folosite pana apar"?
  În plus, biletele au fost deja plătite de Primărie TRASURB-ului sub formă de subvenţie. Dacă restitui biletele TRASURB-ului, acesta poate să le dea foc sau să le composteze şi apoi să raporteze că serviciile au fost complet executate. Dacă le restitui la Primărie trebuie înfiinţat un serviciu special pentru recuperarea biletelor nefolosite şi apoi trebuie recuperate sumele de la Transurb. Mai mult face aţa decât faţa.
  Oricum, e o ruşine ce au făcut fotbalistul şi consilierii locali (ei au maşini bengoase, sunt oameni de afaceri, au 1.500 de lei îndemnizaţie de consilier local, au legitimaţie de control pe mijloacele de transport în comun deci pot circula gratis; ce le pasă lor de alţii!? Ei sunt pe funcţiile respective nu pentru a face ca oraşul să funcţioneze ci pentru a cheltui banii comunităţii pentru kafteli, destrăbălări şi servicii de punere la colţ a propriilor cetăţeni - funcţionari, salariaţi din instituţiile medicale şi din instituţiile de învăţământ, contribuabili etc.). În Bucureşti şi în alte oraşe mari care se respectă (adică primarul şi consilierii locali au ştiut cum să atragă agenţi economici), persoanele (nu numai pensionarii) de peste 65 de ani/bărbaţii şi peste 60 de ani/femeile circulă doar cu buletinul. Şomerii circulă cu cartea de şomer vizată la zi.
  1
  2
  Raportează
 • postat de Alethia
  Sâmbătă, 08 Februarie 2014 23:41
  89.136.65.***
  Ba analfabeti retardati scrie clar ca biletel gratuite pot fi folosite pana apar noile abonamente. ANALFABETI HANDICPATI
  2
  0
  Raportează
 • postat de MM
  Sâmbătă, 08 Februarie 2014 16:52
  5.13.182.***
  Astia nu sunt in stare nici macar sa faca un anunt clar sa inteleaga toata lumea ce are de facut!
  Trebuie sa mearga toti cei ce au bllete cu ele pentru ca n-au ce face. Nu pot demonstra ca au anuntat oficial ca nu sunt valabile. Pe bilete nu este niciun termen de valabilitate, pe sit-ul TRANSURB nu scrie nimic. Asa ca sa arate cand au informat oficial nevalabilitatea biletelor. Faptul ca scrie in VL nu constituie anunt oficial.
  0
  2
  Raportează
 • postat de ella
  Sâmbătă, 08 Februarie 2014 15:40
  95.77.107.***
  Toate biletele nefolosite sa fie virate inapoi iar banii de la transurb sa fie returnati.
  0
  4
  Raportează
 • postat de maria
  Sâmbătă, 08 Februarie 2014 12:54
  89.137.228.***
  Pentru cei trecuti de 65 de ani ,macar din respect pentru varsta lor ,trebuiau lasate biletele . Pentru ei ,ca si pentru cei din alte orase mari ,Bucuresti , Ploiesti , Iasi etc . reprezenta,poate, o bucurie .
  3
  8
  Raportează
 • postat de IC
  Sâmbătă, 08 Februarie 2014 07:23
  79.116.101.***
  Ramane intrebarea ,daca sunt recuperate biletele din 2013 neutilizate ,TRANSURB vireaza contravaloarea acestora in contul Primariei ? Vaz ca se zice ..pana la ridicarea abonamentelor de catre cei cu pensii pana la 1000 lei ,ceilalti care mai au bilete ce fac ? De fapt , prin eliminarea din randul beneficiarilor a pensionarilor cu pensii sub 1500 lei ,s-a anulat dintr-un condei indexarea data de guvernul Ponta ,nu credeti , socotiti .incet ,incet ,ba cu un ajutor ,ba cu o facilitate se ajunge la egaltate , adica toti pauperi..
  7
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.