Fiecărui salariat, câte-un ied

Fiecărui salariat, câte-un ied
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Medicul veterinar Mihăiţă Lovin (foto) are în subordine, ca angajaţi la cabinetul său individual, de la Găneşti, patru salariaţi. „De Paşti, ne-a spus, ca recompensă pentru felul cum i-am văzut că muncesc, îi voi da fiecăruia, din partea mea, câte un ied. Asistenţii mei ştiu foarte bine că, în comparaţie cu mielul, carnea de ied are colesterol mai puţin. Să-l mănânce cu cei din familie. Vremurile sunt, economic, dificile, dar cum Paştele e o singură dată pe an, nu sunt eu omul care să se zgârcească la patru iezi”.

În privinţa sa, doctorul Lovin „merge”, bineînţeles, tot pe…ied: „Muşchii de la membrele inferioare şi cei abdominali - la înăbuşit, în ceaun ţigănesc! Cei de la spate şi de la membrele posterioare, la tavă, pregătiţi în vin, cu adaos de măsline”. Ca băutură, Ottonelul de Găneşti.

Citit 967 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.