Dispuşi să plătească din buzunar, ca să astupe gropile

Dispuşi să plătească din buzunar, ca să astupe gropile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Parcarea scării 1 a blocului C4A din Micro13 B (Strada Feroviarilor nr. 8) serveşte nu numai ca parcare pentru maşini, dar şi ca trecere spre o parte din garajele din zona blocurilor C8, C4A scara 2, C4B, şi face şi legătura cu Centura. Exact în faţa scării avem un magazin cu prelată albastră. Lângă magazin sunt bateriile de garaje, care continuă până în strada 9 Mai. Între scara blocului şi magazin este străduţa care dă în parcare şi, ulterior, via un maidan plin de praf (sau de noroi, când plouă), spre Centură.

Chiar în faţa scării 1 a blocului C4A sunt şi nenumărate gropi. Fără să exagerez, vă spun că într-una din seri, un Matiz încărcat cu covoare a rămas înţepenit cu roata într-una din gropi. Poate la acest moment nu pare ceva de speriat, dar au început să se macine şi pietrele pe care le-am pus noi, vecinii, ca să mai astupăm din gropi. De anul trecut din toamnă, au apărut trei gropi, care din zi în zi se adâncesc. Am încercat anul trecut să le astupăm (neprofesionist), dar în timp s-au măcinat din nou.

Ştiu că în oraş sunt gropi mult mai multe şi mai mari - adevărate cratere, aşa cum sunt în sensul giratoriu de la Lidl - dar trebuie să ni le rezolvăm şi „pe ale noastre”. Suntem de acord ca, în cazul în care municipalitatea nu vrea să astupe gropile din taxele şi impozitele pe care le plătim, să plătim noi direct „din buzunar”, dar să ştim că nu ne mai stricăm maşinile în gropile respective, zi de zi.

Ştefan Năstase"

Citit 1059 ori Ultima modificare Duminică, 25 Mai 2014 16:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.