Vox populi/ Gălăţenii vor un loc de joacă în Parcul Eminescu

Vox populi/ Gălăţenii vor un loc de joacă în Parcul Eminescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În Parcul Eminescu, posibilităţile celor mici de a se juca sunt inexistente. În afară de a alerga sau a pedala pe aleile parcului, care au dalele atât de degradate încât se pot împiedica în orice clipă de neatenţie, puştii chiar nu au ce face.

Tocmai de aceea i-am întrebat pe adulţii pe care i-am găsit cu nepoţii şi copiii în parc cum li se pare ideea amenajării unui loc de joacă aici, ţinând cont de faptul că administraţia locală a promis demolarea clădirii sexy-clubului care domină parcul.

Andreea Sandu: "Un loc de joacă ar fi minunat, dar unde? În locul construcţiei, da! Ar fi bine să fie amenajat un spaţiu cu suprafaţă cauciucată pe jos şi cu echipamente de joacă moderne. Pe Faleză sunt două locuri de joacă mici, care nu sunt de ajuns pentru numărul mare de copii care vin."

Doamna Popa: "Ar fi foarte bine să se amenajeze un loc de joacă în Parcul Eminescu, vin des cu nepoţica aici."

Catinca Ionescu: "Un loc de joacă ar fi bun, dar unde? Aici nu are unde să se facă loc de joacă, pentru că nu e spaţiu. Eu locuiesc aici de când s-au făcut primele blocuri. Era un parc frumos, dar dacă s-a făcut clădirea aceea, cum s-o dărâme? Şi aşa nu mai sunt toaletele publice care erau înainte, nu mai e nimic!."

Domnul Popa: "Mi s-ar părea foarte bună ideea să se amenajeze un loc pentru copii în Parcul Eminescu. Şi domnul primar ar trebui să ia măsura să mai rărească aceşti plopi cu puf, din cauza cărora nu mai putem ieşi din casă."

Citeşte şi: INTERVIU/ Primarul Marius Stan promite 20 de locuri de joacă în cartierele Galaţiului

Citit 820 ori Ultima modificare Duminică, 25 Mai 2014 19:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.