Minciunile de pe site-urile de matrimoniale/ AFLĂ ce adevăr este ascuns cel mai frecvent

Minciunile de pe site-urile de matrimoniale/ AFLĂ ce adevăr este ascuns cel mai frecvent
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Este bine ştiut faptul că pe site-urile de matrimoniale orice e posibil şi mulţi dintre utilizatori mint în legătură cu diferite subiecte. Cei mai mulţi oameni singuri apelează la spaţiul virtual pentru a-şi găsi jumătatea, chiar dacă sunt conştienţi de faptul că pot întâlni fel şi fel de oameni.

Una dintre cele mai obişnuite minciuni de pe site-urile de matrimoniale se referă la înălţime - cele mai multe persoane înalte scriu înălţimea pe care o au, dar cele scunde adaugă centimetri în plus, pentru a fi băgate în seamă. Această minciună este des întâlnită la bărbaţi.

Fetele, la rândul lor, îi fac concurenţă lui Pinocchio în privinţa greutăţii. Ca să nu se observe minciuna, ele aleg poze de la brâu sau de la gât în sus. Aici bărbaţii spun adevărul, cu excepţia celor care sunt supraponderali.

Vârsta reală este ascunsă în majoritatea cazurilor

O altă minciună devenită deja tradiţie în lumea virtuală este vârsta utilizatorilor. Atât bărbaţii, cât şi femeile mint în legătură cu vârsta pe care o au - pe site-urile de socializare există mai multe femei de vârsta a doua şi caută bărbaţi tineri, iar masculii vor fete cu vârste mai mici decât ei.

În cazul în care apare în discuţie problema salariului, cele mai multe persoane mint în legătură cu veniturile pe care le au, pentru a căpăta şi mai mare importanţă în ochii celui cu care vorbesc. De asemenea, minciuni apar şi în cazul pasiunilor şi intereselor. În privinţa acestui capitol, cei care mint vor să pară mai interesanţi decât sunt.

CITEŞTE ŞI: Ce facem când copiii se trezesc în timpul nopţii

Citit 4259 ori Ultima modificare Joi, 03 Iulie 2014 18:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.