Singure, puternice şi independente/ Reguli pentru femeile nemulţumite de întâlniri

Singure, puternice şi independente/ Reguli pentru femeile nemulţumite de întâlniri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În zilele noastre, femeile care încă sunt singure şi care au un loc de muncă bine plătit se consideră puternice şi independente, aspect care le oferă o oarecare superioritate în faţa bărbaţilor - nu au nevoie de ei pentru a se întreţine şi, prin urmare, îşi permit să îi refuze şi să fie pretenţioase. De asemenea, inevitabil, după multe eşecuri şi întâlniri, femeile se plâng că sunt singure şi se întreabă dacă vor găsi vreodată bărbatul potrivit. Acestea ar trebui să ia în calcul o serie de sfaturi - nu pentru a găsi bărbatul perfect, dar măcar pentru a nu avea atât de multe întâlniri ratate, care le demoralizează şi le formează o părere greşită despre bărbaţi.

E important să ştie ce vor

În primul rând, înainte de a merge la o întâlnire, respectiva doamnă sau domnişoară trebuie să ştie cu exactitate ce anume doreşte de la o relaţie şi ce fel de bărbat caută. Nu are nici un rost să aibă o listă interminabilă cu abilităţile şi calităţile bărbatului dorit, întrucât sunt slabe şanse să se regăsească toate la un singur bărbat. De asemenea, cu un anumit bărbat, unii factori nu sunt negociabili - de exemplu, nu poate deveni mai înalt pentru că aşa doreşte femeia sau îi este greu să aibă, imediat, un salariu care s-o dea pe spate. Aprilie Beyer, un expert în relaţii, spune că femeile trebuie să afle de ce anume au nevoie pentru a fi fericite şi că e important să îşi cunoască limitele personale.

Un alt aspect de luat în calcul este grija faţă de propria persoană. Până va fi găsit bărbatul perfect, femeile nu trebuie să fie posomorâte că sunt singure şi să se întristeze atunci când văd pe stradă îndrăgostiţi. O carte bună, o plimbare cu prietenii, seri de dans sau pur şi simplu ieşiri în oraş contribuie la conturarea unei vieţi fericite. Bărbaţii care vor o relaţie stabilă sunt mai atraşi de femeile fericite decât de cele care caută o relaţie doar pentru a scăpa de singurătatea care le apasă de multă vreme.

Chiar dacă unii spun că nu sunt de acord cu ele, uneori întâlnirile pe internet dau rezultate bune. Doamnele şi domnişoarele nu trebuie să lase online-ul să le sperie, întrucât sunt o mulţime de persoane care apelează la internet . statisticile arată că peste 40 de milioane de oameni sunt singuri şi îşi caută jumătatea pe site-uri de socializare şi matrimoniale. Tot ceea ce trebuie să facă femeile este să caute pe internet unul dintre milioanele de bărbaţi care folosesc site-urile de profil.

O pauză nu strică

De asemenea, în cazul în care femeile s-au săturat de atâtea ieşiri dezastruoase şi au obosit, nu le-ar strica o pauză. Cel mai de preţ pont al lui Beyer este să se facă o pauză de la orice fel de întâlniri, întrucât o atitudine negativă nu atrage decât oameni nepotriviţi.

De asemenea, femeia nu trebuie să meargă la întâlnire cu o atitudine deja formată şi cu ideea că bărbatul trebuie pus la zid pentru a şti să nu sară calul. E important să li se dea şi lor o şansă - poate au avut la fel de multe experienţe neplăcute şi sunt la fel de speriaţi şi curioşi ca şi cea cu care iese.

Fericirea se vede

Niciodată nu ştim care sunt lucrurile frumoase sau mai puţin frumoase pe care ni le rezervă viitorul, aşa că nici doamnele care se întristează că încă sunt singure nu pot şti când îşi vor găsi jumătatea. Sfatul specialiştilor este ca acestea să se bucure cât pot de mult de singurătate şi să se iubească pe ele însele, pentru a fi fericite. O femeie fericită pare mult mai puternică şi mai încrezătoare în forţele proprii, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.

CITEŞTE ŞI: Ce facem când copiii se trezesc în timpul nopţii

Citit 3232 ori Ultima modificare Joi, 03 Iulie 2014 18:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.