TRAGEDIE INIMAGINABILĂ în Brăila. Mama unui judecător, UCISĂ CU BESTIALITATE

TRAGEDIE INIMAGINABILĂ în Brăila. Mama unui judecător, UCISĂ CU BESTIALITATE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Caz cutremurător în Brăila, petrecut la sfârşitul lunii iulie, după ce mama unui cunoscut judecător a fost omorâtă cu bestialitate. În luna ianuarie a anul curent, femeia fusese agresată sexual şi sechestrată.

Femeia, în vârstă de 88 de ani a fost ucisă cu bestialitate în propria casă, chiar de către nepotul său. Conform anchetatorilor, bărbatul, în vârstă de 54 de ani, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat în casă peste bătrână şi a ucis-o cu bestialitate, strivindu-i capul cu o cutie de conserve, rupându-i sternul, toate coastele şi braţul drept. Un vecin al mamei judecătorului a anunţat Poliţia, forţele de ordine găsind femeia într-o baltă de sânge şi pe criminal într-o altă cameră. Bărbatul nu şi-a recunoscut fapta nici în faţa procurorilor de caz, nici în faţa judecătorilor de la Tribunalul Brăila, cu toate că hainele sale erau îmbibate cu sângele victimei, relatează infobraila.ro.

Făptaşul a contestat măsura arestării preventive, o soluţie în acest caz urmând să fie dată la Curtea de Apel Galaţi.

Femeia mai fusese agresată pe 24 ianuarie, de către un bărbat de etnie romă, în vârstă de 37 de ani. Acesta, sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a cerut femeii bani în plus pentru munca pe care o presta, cu toate că fusese deja plătit de către nepoţii bătrânei, iar când a fost refuzat totul a degenerat. A lovit-o pe mama judecătorului, a legat-o şi a violat-o, după care a plecat. Făptaşul a fost prins, dar ulterior femeia şi-a retras plângerea penală pentru viol, bărbatul fiind judecat pentru violare de domiciliu şi lipsire de libertate.

Citit 2504 ori Ultima modificare Marți, 05 August 2014 13:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.