PROGNOZA METEO/ Cum va fi VREMEA în Galaţi în următoarele două săptămâni

PROGNOZA METEO/ Cum va fi VREMEA în Galaţi în următoarele două săptămâni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 1 - 14 septembrie, pentru toate regiunile din ţară.

La Galaţi, media maximelor termice va fi de 26 - 27 de grade Celsius între 1 şi 4 septembrie, apoi temperaturile vor scădea spre valori medii mai mici cu două-trei grade între 5 şi 9 septembrie. În ultimele zile ale intervalului de prognoză, tendinţa de răcire va continua şi, după 11 septembrie, maximele diurne nu vor mai depăşi, în medie, 22 de grade Celsius. Temperaturile minime vor avea valori medii de 13 grade la începutul intervalului, apoi vor marca o creştere spre 15 grade pe 3 şi 4 septembrie, pentru ca între 5 şi 11 septembrie să revină la valori de 12 - 13 grade. Spre finalul celor două săptămâni de prognoză valorile nocturne vor coborî spre o medie termică de aproximativ 10 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi local mai ridicată pe data de 3 septembrie şi, din nou, după 9 septembrie. În restul intervalului de prognoză doar cu totul izolat vor fi condiţii să plouă slab.

Citit 1643 ori Ultima modificare Luni, 01 Septembrie 2014 16:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.