Se caută un programator voluntar

Se caută un programator voluntar
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Asociaţia de Sprijin pentru Părinţii şi Copiii cu Autism Galaţi (APCA) doreşte o persoană pasionată de IT sau o firmă specializată în programare, care să-şi aducă, în mod voluntar, contribuţia la un program inovator în lucrul cu copiii cu autism.

Recent, la APCA s-au deschis porţile primului afterschool din România destinat exclusiv copiilor cu acestă afecţiune, iar organizaţia doreşte să diversifice softurile educaţionale utilizate în scop terapeutic.

„Ne dorim o colaborare eficientă, pe o perioadă de minim o lună şi maxim un an, cu o persoană cunoscătoare sau interesată de softurile compatibile cu o Tablă interactivă SB480 (cu tehnologie DVit), o persoană pricepută în video-modelare, creativă şi deschisă la propunerile venite din partea psihoterapeutului coordonator al programului. Menţionăm că softurile educaţionale interactive deja utilizate sunt compatibile cu sistemul Windows. Elevii şi studenții care se vor implica în realizarea acestor softuri vor primi certificate de voluntariat, utile la angajarea în domeniul în care vor finaliza studiile", spune Nicoleta Lupoae, directorul APCA Galaţi.

Cei interesaţi îşi pot trimite CV-ul la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 1496 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Iulie 2015 17:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.