Check Service Auto, mereu la dispoziţia gălăţenilor

Check Service Auto, mereu la dispoziţia gălăţenilor
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Concept Check Service Auto Galaţi le oferă clienţilor o gamă completă de servicii de mecanică, electrică şi electronică, diagnoză, preluare şi returnare a autoturismelor, cu ajutorul platformei, din parcul auto al clientului şi cazare auto. Calitatea ireproşabilă a serviciilor oferite de Check Service Auto Galaţi este asigurată datorită echipamentelor performante şi de ultimă generaţie de care service-ul dispune. Pe parcursul desfăşurării lucrărilor de reparaţie ale maşinii, clientul are la dispoziţie o terasă şi o sală de aşteptare, dotate cu internet wireless, unde poate urmări în direct modul în care decurge lucrarea.

Specialiştii din cadrul Concept Check Service Auto Galaţi le pot oferi clienţilor orice informaţii şi lămuriri tehnice auto. Astfel, clientul va fi îndrumat pentru a face alegerea optimă în ceea ce priveşte maşina sa. Conceptul acestui service a fost dezvoltat tocmai plecând de la dorinţa clientului, de a i oferi o gamă variată de servicii de calitate şi produse, deţinând o competenţă tehnică ridicată pentru diagnoza, reparaţia şi întreţinerea autoturismelor.

Printre lucrările efectuate în cadrul service-ului se numără consultanţa auto, diagnoza auto computerizată, reparaţiile sistemelor de injecţie, ale motorului, ale sistemului de direcţie-suspensie, ale transmisiei şi ale frânei. Serviciul asigură şi schimbul de ulei, diagnoza şi încărcarea instalaţiei de climatizare cu freon, reparaţii la instalaţia de aer condiţionat, precum şi service-ul sistemelor electrice şi electronice ale maşinii. Specialiştii din cadrul Check Service Auto Galaţi pun la dispoziţia clienţilor şi servicii de montare de alerme auto, de tuning/xenon, pentru instalaţia audio.

Concept Check Service Auto Galaţi este situat pe Drumul de centură nr. 214. Persoanele interesate îşi pot face o idee despre unul dintre cele mai moderne service-uri auto din Galaţi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/checkserviceauto. Pentru întrebări şi programări clienţii pot suna la numărul de telefon 0743217477 sau pot scrie la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

(P)

 

 

Citit 5329 ori Ultima modificare Vineri, 10 Iulie 2015 22:16