Strada din Galaţi care NU a fost ASFALTATĂ NICIODATĂ - Peisaj rustic sau neglijenţă edilitară?

Strada din Galaţi care NU a fost ASFALTATĂ NICIODATĂ - Peisaj rustic sau neglijenţă edilitară?
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Acum doi ani, „Viaţa liberă” scria despre o stradă importantă din oraş care nu a fost asfaltată niciodată. Condeiul nostru plângea, aşa cum o face şi astăzi, din cauza proiectelor de asfaltare, prezente mai mult pe hârtie. Pavată cu piatră cubică acum zeci de ani, strada care poartă numele Înaltei Doamne a României, Elena Cuza, a fost lăsată de izbelişte încă de la începuturi.

"În zona Rizer, toate străzile sunt asfaltate, mai puţin strada Elena Doamna. Aceasta a fost ignorată, din motive necunoscute. Este o lipsă de respect faţă de ce a mai rămas valoros în acest oraş. Nu cred că o stradă pe care domneşte neglijenţa trebuie să poarte un nume greu în istoria ţării şi a oraşului. Nu este nici îngrijită porţiunea asta de drum. Au crescut buruienile ca pe un teren necultivat, iar atunci când plouă se mai face şi noroi, pentru că a fost împrăştiat pământ peste câteva gropi", ne-a spus Bogdan Andrei, un tânăr de 28 de ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei, Emanuela Turcu, există planuri de asfaltare pentru toate străzile din Galaţi, dar acestea vor fi finalizate în funcţie de proiecte, priorităţi şi disponibilităţi bugetare. Cât despre zona Rizer, autorităţile publice locale şi-au propus ca până la sfârşitul anului să ducă la bun sfârşit toate lucrările.        

Citit 1970 ori Ultima modificare Marți, 18 August 2015 17:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.