LECŢIE DE GENEROZITATE/ Din Galaţi, ajutor pentru copiii din Măstăcani

LECŢIE DE GENEROZITATE/ Din Galaţi, ajutor pentru copiii din Măstăcani
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Jucării, hăinuţe, cărţi de poveşti, rechizite, dulciuri, materiale didactice au ajuns, prin generozitatea copiilor şi părinţilor de la Grădiniţa “Step by Step” din Galaţi, la o grădiniţă din Măstăcani. La proiectul iniţiat de Simona Axenia Ion, director Grădiniţei "Step by Step” au participat şi studenţi de la Facultatea de Litere.

Denumit "Vin sărbătorile de iarnă, deschideţi ochii şi sufletele", proiectul a presupus o colectă importantă de bunuri care a ajuns, cu un microbuz, în ziua serbării, la grădiniţa din judeţ. "Aceasta este prima acţiune din cadrul acestui proiect, care se va derula pe parcursul întregului an şcolar. Vom continua donaţiile, în plus, copiii din Măstăcani vor veni la noi, vor sta câteva zile şi vor merge în vizită la obiective de interes din oraş”, a declarat Simona Axenia Ion.

"Ne-am alăturat şi noi proiectului, dat fiind faptul că o colegă de grupă, care este învăţătoare, ne-a spus despre copiii defavorizaţi din Măstăcani. Ne-am bucurat că am putut ajuta cu ce am avut şi că, în prag de sărbători, oamenii mai găsesc resurse să dăruiască şi să se vină în ajutorul semenilor lor”, a declarat coordonatoarea proiectului.

Evenimentul s-a bucurat de susţinerea Inspectoratului Şcolar Galaţi, prin prezenţa inspectorului Oana Enache.

Citit 2100 ori Ultima modificare Marți, 22 Decembrie 2015 14:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.