Clădirile hidroizolate: mai sigure, mai confortabile, mai rezistente

Clădirile hidroizolate: mai sigure, mai confortabile, mai rezistente
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Lucrările de hidroizolare ale unei clădiri sunt necesare atunci când infiltrările de apă, de la ploaie sau depunerile de zăpadă, au ca efect apariţia mucegaiului, prăbuşirea tencuielii. În lipsa intervenţiei unor specialişti apare riscul prăbuşirii unor părţi sau, chiar, a întregului acoperiş.

De asemenea, „una dintre cele mai importante caracteristici ale unei clădiri este eficienţa energetică, care permite menţinerea căldurii în interior, explică dl. Ciprian Conduraru, directorul firmei Conduraru Grup Hidroizolaţii. Totodată, trebuie împiedicată infiltarea apei, mai ales cea provenită de la nivelul acoperişului. Pentru rezultate cât mai bune recomand alegerea unei companii specializate. Dacă hidroizolarea este făcută de neprofesionişti pot fi lăsate crăpături prin care apa va trece la fel de uşor ca înainte. Ceea ce va aduce cheltuieli suplimentare, fiind necesară reluarea procesului”.

Sectorul care vizează lucrările de hidroizolaţii cunoaşte o evoluţie constantă, atât din punct de vedere al execuţiei propriu-zise, cât şi al materialelor utilizate şi tehnologiilor de aplicare specifice.

Cu o experienţă de peste 15 ani, compania Conduraru Grup furnizează şi montează sisteme integrale, fiind specializată pe sectorul lucrărilor de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru construcţii civile şi industriale deopotrivă, atât în Bucureşti cât şi la nivel naţional. Serviciile sale cuprind lucrări de la zero în cadrul proiectelor de ridicare a clădirilor noi sau de reabilitare în cazul celor deteriorate.

„Orice clădire are nevoie de protecţie şi siguranţă, cu o structură rezistentă, pentru a putea să îşi îndeplinească rolul până la capăt, crede dl. Ciprian Conduraru. Certificările ISO 9001 şi ISO 14001 demonstrează calitatea serviciilor noastre, a faptului că asigurăm calitatea îndelungată a sistemelor de termoizolaţie şi hidroizolaţie. Oferim o garanţie integrală asupra fiecărui sistem executat, fie că vorbim de o hidroizolaţie monostrat, hidroizolaţie în dublu-strat sau sistem complet de termohidroizolaţie”.

Compania dispune de toate resursele necesare realizării lucrărilor de hidroizolaţii cu membrane bituminoase, hidroizolaţiei cu pvc, lucrărilor de impermeabilizare cu soluţii pensulabile, hidroizolaţie monocomponentă.

„Ne bucurăm de un portofoliu mare de clienţi precum şi de numeroase recomandări din partea acestora, antreprenori generali, dezvoltatori imobiliari, asociaţii de proprietari sau beneficiari persoane fizice”, afirmă dl. Ciprian Conduraru.

(P)

Citit 1371 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Martie 2016 15:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.