Nevoiaşii îşi pot ridica PACHETELE pentru PAȘTI

Nevoiaşii îşi pot ridica PACHETELE pentru PAȘTI
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Aproximativ 700 de persoane şi familii nevoiaşe gălăţene vor primi, din partea Primăriei, pachete cu alimente şi dulciuri, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Oamenii îşi pot ridica produsele chiar mâine, 28 aprilie, de la Cantina de Ajutor Social, din strada Dogăriei, nr. 26A, a anunţat Biroul de Presă al Primăriei. Pachetele de Paşte, pregătite de municipalitate, pentru persoanele asistate de Cantina de Ajutor Social, conţin carne de porc şi pui, produse din carne, drob, legume şi zarzavaturi, conserve din legume, ulei, zahăr, făină, orez, ouă, cozonaci şi iepuraşi din ciocolată, alte produse din ciocolată şi sucuri.

„De sărbători, ne gândim întotdeauna la cei cu posibilităţi materiale reduse. Pe lângă tichetele sociale de Paşte, pe care, anul acesta, le vor primi peste 2.300 de familii şi persoane aflate în dificultate, avem grijă şi de oamenii pe care îi asistăm prin Cantina de Ajutor Social. Aceştia vor primi produse alimentare pentru masa de Paşte şi dulciuri pentru copii”, a transmis primarul municipiului Galaţi, Marius Stan.

A început distribuirea TICHETELOR SOCIALE de Paşte. CLICK AICI PENTRU DETALII

Citit 1290 ori Ultima modificare Marți, 26 Aprilie 2016 18:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.