"Copii sănătoşi, părinţi fericiţi", un proiect UNIC în Galaţi
Foto: Foto Sorin Pană

"Copii sănătoşi, părinţi fericiţi", un proiect UNIC în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Peste 4.000 de copii din 30 de grădiniţe din municipiul Galaţi vor lua parte la un program educaţional inedit, derulat pe durata unui an. Numit "Copii sănătoşi, părinţi fericiţi", proiectul este organizat de clinica MedLife, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi şi cu Serviciul de Asistenţă Medicală a municipiului Galaţi.

Proiectul reprezintă o colaborare între cadrele didactice, asistenţii medicali din unităţile de învăţământ preşcolar şi medicii din cadrul clinicii MedLife Galaţi şi are ca scop prevenţia şi informarea cu privire la acordarea primului ajutor. Acesta se va desfăşura în perioada mai 2016 - iunie 2017 şi va include trei etape.

În prima etapă (mai - iulie 2016), medicii MedLife vor face vizite în grădiniţe şi le vor oferi copiilor o gamă largă de informații legate de prevenţie şi principiile unui stil de viaţă sănătos, prin joc şi activităţi recreative. În a doua etapă (septembrie - decembrie 2016), preşcolarii, împreună cu cadrele didactice, vor vizita clinica MedLife Galaţi pentru a se familiariza cu echipamentele medicale, iar în a treia etapă (ianuarie - iunie 2017), vor fi testate cunoştinţele acumulate, toţi participanţii urmând să fie implicaţi în Olimpiada MedLife.

Citit 4044 ori Ultima modificare Vineri, 20 Mai 2016 01:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.