PRIMĂRIA Galați începe distribuirea ALIMENTELOR UE

PRIMĂRIA Galați începe distribuirea ALIMENTELOR UE
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Primăria municipiului Galaţi anunţă că, începând de luni, 11 iulie, ora 8,00, va începe distribuirea alimentelor în cadrul Programului Operaţional de Ajutorare a Persoanelor Defavorizate (POAD), finanţat de Uniunea Europeană şi cofinanţat de Guvernul României 2015 - 2016. Alimentele destinate persoanelor cu handicap grav şi accentuat vor putea fi ridicate din Piaţa Ţiglina 1, parcarea laterală.

Pensionarii din sistemul public de pensii ale căror drepturi cumulate nu depăşesc 450 de lei pe lună, îşi pot primi alimentele în Piaţa Veche (lângă Şcoala nr. 26).

În Piaţa Rizer va fi punctul de distribuire destinat şomerilor, beneficiarilor de venit minim garantat, alocaţie de susţinerea familiei, persoanelor fără venituri şi persoanelor cu venituri nete lunare de până la 450 de lei pe lună inclusiv.

Potrivit informaţiilor furnizate de viceprimarul UNPR Picu Apostol Roman, în cadrul POAD 2015-2016, fiecare beneficiar final primeşte două cutii cu conţinut identic: făină albă de grâu, mălai, zahăr şi orez (câte o pungă de un kilogram), fasole boabe (pungă de 500 de grame), paste făinoase (pungă de 400 de grame), ulei, o cutie de paste de tomate,o conservă de carne de vită şi o cutie de pateu de ficat de porc.

Citit 7145 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Iulie 2016 11:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.